פתיתים עם עוף וירקות בריא טעים בסיר אחד Chicken and Israeli couscous in one pot

 





English recipe listed below



4 -5 בצלים גדולים חתוכים לקוביות

2 גזרים גדולים חתוכים לקוביות או לחצאי פרוסות


לחמם סיר רצוי שטוח 

לשים 

1 כפית שמן קנולה

1 כפית שמן זית

לטגן את הבצל והגזר עד שהם רכים 

כ-6 דקות מידי פעם לערבב


לאחר כ-4 דקות להוסיף

1 קופסה פטריות מסוננות 230 גרם

ולטגן עוד כשתי דקות


להוסיף שוקיים כשמונה יחידות

לפנות מקום מהבצל במחבת  ולהשחים את העוף

כמה דקות מכל הצדדים

להוסיף

1/4 כפית תבלין בהרט

מעט פלפל שחור

1/4 כפית כורכום

1 כפית פפריקה מתוקה


לערבב ולהוסיף

בערך 2 כוסות מים מדוד בכוס קרטון רגילה לשתייה חמה

(כל כוס כזו שווה לכוס ושליש כוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה)

לכסות את הסיר עם מכסה

ולבשל על אש קטנה

כ-25 דקות עד שהעוף יותר מתרכך

לערבב מידי פעם


לאחר 25 דקות או לפי הצורך

להוסיף

פתיתים בצורת אורז 500 גרם

להוסיף מים רותחים כמה שכתוב על השקית

אם נשארו נוזלים בסיר לקחת אותם בספירת הנוזלים

לי נשארו כחצי כוס נוזלים בתבשיל אז הוספתי

עוד כשלוש וחצי כוסות מים רותחים

לערבב

ולכסות עם מכסה  להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה

כרבע עשרים דקות

4-5 large onions cut into cubes


 2 large carrots cut into cubes or half slices



 Heat a preferably flat pot


 to put


 1 teaspoon canola oil


 1 teaspoon of olive oil


 Fry the onion and carrot until they are soft


 about 6 minutes, stirring occasionally



 After about 4 minutes add


 1 box of filtered mushrooms 230 grams


 and fry for another two minutes



 add shanks about eight units


 Make room for the onion in the pan and brown the chicken


 A few minutes on all sides


 add


 1/4 teaspoon of Bharat spice


 A little black pepper


 1/4 teaspoon turmeric


 1 teaspoon sweet paprika



 mix and add


 About 2 cups of water measured in a regular cardboard cup for hot drinking


 (Each such cup is equal to a cup and a third of a disposable plastic cup for cold drinks)


 Cover the pot with a lid


 and cook on low heat


 About 25 minutes until the chicken is more tender


 stir occasionally



 After 25 minutes or as needed


 add


 Flakes in the form of rice 500 grams


 Add boiling water as written on the bag


 If there are any liquids left in the pot, take them in the liquid count


 I had about half a cup of liquid left in the stew so I added more


 Another three and a half cups of boiling water


 to stir


 and cover with a lid, lower the heat and cook on a low heat


 About fifteen minutes


תגובות