עוגיות קרמעוגית עם שוקולד פריכות Crispy cookies with chocolate filling פרווה או חלבי ממטבח בקלי קלות ליהי קרויץ
English recipe listed below
הכל מדוד בגרמים או בכוסות חד פעמיות מפלסטיק
לשתייה קרה
5 כוסות קמח לבן מנופה 500 גרם
1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
1כוס שקדים טחונים 100 גרם
3/4 כוס שמן קנולה או חמניות 100 גרם
1.1/3 סוכר 200 גרם
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית שטוחה מלח
2 ביצים
גרידת תפוז או לימון או גרידת מנדרינה
200 גרם מרגרינה רכה או חמאה בטמפרטורת החדר
להתחיל ללוש ידנית או במיקסר ואם צריך להוסיף
מי ברז כשתי כפות או לפי הצורך עד שמתקבל נוח
בצק כמו פסטלינה
אופן ההכנה
לקחת מהבצק ולחתוך לחתיכות בגודל של משמש קטן
לשטח את הבצק מעט ביד
לשים באמצע הבצק 1 קוביית שוקולד מריר או חלבי
לכסות את קוביית השוקולד עם הבצק שמתחתיו
ולגלגל לכדור
לשים על נייר אפייה
לסדר את הכדורים במרחק זה מזה
לשטח אותם מעט
לאפות בחום של 170 מעלות כעשרים דקות לפי הצורך
לאחר האפייה ניתן להמיס שוקולד במיקרוגל או בבאן מרי
ולזרזף עם כפית או מזלג על העוגיות
Everything is measured in grams or in disposable plastic cups
for a cold drink
5 cups of sifted white flour 500 grams
1 bag of baking powder 10 grams
1 cup ground almonds 100 grams
3/4 cup canola or sunflower oil 100 grams
1.1/3 sugar 200 grams
1 teaspoon vanilla extract
1/2 flat teaspoon salt
2 eggs
Orange or lemon zest or tangerine zest
200 grams of soft margarine or butter at room temperature
Start kneading manually or in a mixer and if necessary add more
Tap water about two tablespoons or as needed until comfortable
Dough like pastelina
Preparation
Take from the dough and cut into pieces the size of a small apricot
Flatten the dough a little by hand
Put 1 cube of dark or milk chocolate in the middle of the dough
Cover the chocolate cube with the dough underneath
and roll into a ball
put on baking paper
Arrange the balls at a distance from each other
Flatten them a little
Bake at 170 degrees for about twenty minutes as needed
After baking, chocolate can be melted in the microwave or in a bain marie
and sprinkle with a spoon or fork on the cookies
תגובות
הוסף רשומת תגובה