פלפלים משגעים אפויים עם בורגול ,בריא פרווה,צמחוני וטבעוני מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

                                        

                                        
החומרים-8 פלפלים אדומים
 
 חתוכים בחלק העליון להוציא גרענים
          להשאיר את החלק העליון
 
לכסות אחר כך את הפלפלים
 
 
 להכין את הבורגול לקחתי שקית של 500 גרם בורגול
ניקיתי השראתי במים רותחים שיכסו מעל הבורגול
כיסיתי עם ניילון נצמד ונתתי כך לבורגול לנוח כעשרים דקות
שטפתי וסיננתי מה שנישאר מקפיאים בשקיות לכל מיני מטעמים



לשים בקערה


לקחת 2 בצלים לקצוץ לקוביות קטנות
2 עגבניות לקצוץ לקוביות קטנות
1 כוס פיטרוזיליה קצוצה דק
לשים כ-4 כוסות בורגול פלסטיק חד פעמית
מעט פלפל שחור
3 כפות שמן זית
כ-1 כפית מלח
חופן צימוקים או חמוציות
לערבב הכול

לשים את הפלפלים בתבנית הגשה יפה סגורה רצוי פיירקס
לבזוק עלהם מעט מלח ,מעט פלפל שחור ,מעט שמן זית

למלא את הפלפלים עד הסוף במלית
לכסות את הפלפלים עם ראש הפלפלים שחתכנו

לשפוך לתבנית 1 כוס מי ברז
לכסות עם נייר אפייה ומעל נייר כסף מהודק

לאפות מכוסה בתנור חם 190 מעלות כ-40 דקות
להוציא את המכסה ולאפות עד הזהבה קלה עוד כרבע שעה, או לפי הצורך.


 

תגובות