סלט ירוקים עשבי תיבול עם ירקות בורגול ושמן זית פרווה, צמחוני וטבעוני מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ






החומרים
לנקות בורגול ולכסות במים רותחים
לכסות עם ניילון ולהניח על השיש
למשך כעשרים דקות
לאחר מכן
לשתוף ולסנן

מהבורגול נצטרך כשתי כוסות
את השאר ניתן להקפיא
למלא ירקות ולאפות 

לירקות
1 מרוק פיטרוזיליה קצוצה דק
1 צרור שמיר קצוץ דק
אפשר כמה עלי נענע קצוצים
ניתן לקצוץ גם כמה עלי בצק ירוק

1 בצל בינוני קצוץ לקוביות קטנות
2 עגבניות ביהץנוניות קצוצות לקוביות
קטנות
3 מלפפונים קצוצים לקוביות קטנות
חופן חמוציות או צימוקים
חופן אגוזי מלך קצוצים דק

3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון או לפי הטעם
כחצי כפית מלח או לפי הטעם
מעט פלפל שחור או לבן
ניתן להוסיף מעט שום קצוץ

אופן ההכנה
לערבב את כל הירקות ביחד
להוסיף כשתיים שלושה כוסות
בורגול לפי מה שאוהבים
לטעום ולאזן תיבול ולהגיש

תגובות