חציל בטעם כבד צמחוני פרווה צמחוני מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ






לחתוך 2 חצילים בינוניים לקוביות
לשים בתבנית גדולה

לפזר על החצילים
כחצי כף מלח
מעט פלפל שחור
2 כפות שמן זית
לערבב היטב לשטח בתבנית

לאפות בתנור חם 190
כ-20 דקות עד שהחציל רך

לחתוך 
4 בצלים גדולים חתוכים
לקוביות קטנות
לחמם מחבת
לשים במחבת 1.5 כפות שמן זית
לשים את הבצלים ולערבב
מידי פעם
להשחים אותם כ-7-10 דקות
טיגון

לשים במעבד מזון את החצילים
את הבצל המטוגן - להשאיר כף גדולה מהבצל
לקישוט המנה
להוסיף
כחצי כפית מלח
קורט פלפל שחור
3-4 ביצים קשות חתוכות
כחצי כוס אגוזי מלך
לטחון הכל
ניתן להוסיף
כשלוש כפות מיונז
ולטחון
להגיש יפה בצלחת
לפזר באמצע את הבצל המטוגן שהשארנו
בצד

תגובות