שטרודל גבינה מהיר מטבח בקלי קלות ליהי קרויץWonderful cheese strudel







Recipe listed in English below




ל-2 עוגות שטרודל

החומרים בצק עלים מרודד
מוכן
שתי ריבועי בצק חתוכים לרוחב
של כ-15-20 ס"מ

למלית גבינה
2 כפות סוכר
1 גביע גבינה לבנה 250 גרם
1 כפית תמצית וניל
1 כף אינסטנט פודינג וניל או כף קמח
1 כף שמן קנולה או כף חמאה מומסת
חופן צימוקים
ניתן להוסיף מעט גרידת לימון
לערבב הכל ביחד

אופן ההכנה 
להניח ריבוע בצק על נייר אפייה
לסמן באמצע עם סכין את
המקום שבו נשים מלית לא לחתוך רק לסמן
להשאיר שוליים בערך
5 ס"מ מכל צד

לחתוך רצועות באלכסון
את השוליים לכל האורך
משני הצדדים
להניח בסימון באמצע
לכל האורך
את מלית בגבינה

להתחיל להרים 
מצד ימין רצועה
ומעליו להניח את הרצועה 
מצד השני
כך לקלוע רולדה יפה

להניח את הרולדה
ביחד עם נייר האפייה
להבריש עם ביצה

לאפות בתנור חם 180 מעלות
כ-25 דקות עד שהרולדה 
קריספית והבצק מבפנים
גם אפוי
לאחר שזה יוצא מהתנור
לבזוק אבקת סוכר

For 2 strudel cakes

The ingredients are puff pastry

prepared

Two squares of dough cut across

of about 15-20 cm

For cheese filling

2 tablespoons of sugar

1 cup of white cheese 250 grams

1 teaspoon vanilla extract

1 tablespoon of instant vanilla pudding or a tablespoon of flour

1 tablespoon of canola oil or a tablespoon of melted butter

A handful of raisins

You can add a little lemon zest

mix everything together

Preparation

Place a square of dough on baking paper

Mark in the middle with a knife

The place where stuffing women do not cut just mark

Leave a margin of approx

5 cm on each side

Cut strips diagonally

the margin along the entire length

from both sides

place at the mark in the middle

throughout

You're stuffed with cheese

start lifting

On the right side is a strip

and place the strip on top of it

on the other hand

This is how to score a beautiful roulade

put down the roll

along with the baking paper

brush with egg

Bake in a hot oven at 180 degrees

About 25 minutes until the roulade

Crispy and the dough inside

Also baked

After it comes out of the oven

sprinkle powdered sugar



תגובות