סלט חצילים ופלפלים בתמור עם דמן זית פרווה,צמחוני וטבעוני מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ






החומרים 2 חצילים חתוכים לפרוסות בעובי
של כחצי ס"מ
אם החצילים גדולים לחתוך כל פרוסה לחצי

3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
קצרות

לשים בתבנית תנור גדולה

לפזר עליהם
מעט פלפל שחור
כחצי כפית מלח
מעט פפריקה חריפה
כ-3 כפות שמן זית
לערבב הכל היטב
לשטח את הירקות בשכבה אחידה
בתבנית
לאפות בתנור חם 190 מעלות
לאפות כעשרים דקות
עד שהכל יותר רך
ולקרר

לאחר מכן לשים את החצילים
בתבנית הגשה
לשים עליהם
כחצי כוס פיטרוזילה ושמיר
קצוצים דק
להזוק מעט פלפל שחור
שן שום מעוכה
1 כפית סוכר
כחצי כפית שטוחה מלח
3 כפות חומץ
ככף וחצי שמן זית
לערבב הכל
לטעום שכל הטעמים מאוזנים
ולשים  עטוף במקרר



תגובות