Recipe listed in English below
החומרים
כ-4-5 יחידות תפוחי אדמה
לא מבושלים
לקלף ולחתוך לפרוסות
בעובי של כחצי ס"מ
לסדר בתבנית אפייה להגשה יפה
את תפוחי האדמה
כמו רעפים
לרוטב לבישול
בקערה לשים
2 כפיות אבקת מרק בטעם עוף
מעט פלפל שחור או לבן
כחצי כפית או יותר כורכום
2 כפות שמן זית
כ-1/2 כפית שטוחה מלח
2 כוסות מי ברז 300 גרם
מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית
לערבב
לשפוך את כל הרוטב על תפוחי האדמה
לכסות מעל עם נייר אפייה
ועליו נייר כסף
לאפות בתנור חם 190 מעלות
כ-45 דקות
להוציא את הניירות
לקחת עם כף מהרוטב שבתבנית
ולזלף על תפוחי האדמה שיקבלו
צבע יותר יפה
לחמם תנור על 200 מעלות
ולהזהיב את תפוחי האדמה מעט
כעשרים דקות
אם חסרים נוזלים להוסיף מעט מי ברז
תגובות
הוסף רשומת תגובה