פלפלים ןקישועים ממולאים בבדר ותבלינים בתנור מטבח בקלימרלות ליהי קרויץ







4 פלפלים אדומים חתוכים למעלה
לרוקן ךהשאיר את החלק העליון לכיסוי באפייה
4 קישואים עגולים אפשר 
גם קישואים ארוכים
לחתוך את החלק העליון ןבעזרת כפית לרוקן את
התוכן בזהירות עד שמתקבל חור למלית
את הקישואים הארוכים לחתוך לחצי
ולרוקן את התוכן וליצור כמו סירה

מה שנישאר מתוכן הקישוא ניתן לקצוץ דק 
ולערבב עם מלית הבשר
או פשוט לשים בתבנית ביחד לאפייה


למלית
2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
חצי כוס פיטרוזיליה קצוצה דק
500 גרם בשר טחון,מה שבא לכם
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט בהרט
מעט פלפל שחור
1/2 כפית שטוחה מלח
2 כפות שמן זית
מעט כורכום
2.5 כפות פירורי לחם
לערבב הכל היטב
למלא את הקישואים והפלפלים
לשים רצוי בתבנית פיירס המיועדת להגשה
או תבנית אחרת לבחירתכם

אם נשאר בשר ליצור כדורים
ולהניח בתבנית

לרוטב הבישול
לקחת קערה ולשים 
לשים 3 כוסות מי ברז או ציר עוף
מעט פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום 
1/2 כפית מלח
2 כפות שמן זית
לערבב הכל ולשפוך מעל הירקות

לכסות עם מכסי הירקות

לכסוץ את התבנית עם נייר אפייה
ועליו נייר כסף להדק היטב

לאפות בתנור שחומם מראש 
ל-190 מעלות ולאפות כ-50 דקות

ניתן כ-10 דקות לפני תום האפייה להוציא 
את הניירות ולאפות ללא הניירות
כדי לקבל מעט צבע

תגובות