דלעת ספגטי עם גבינות ושמן זית ממטבח בקלי קלות ליהי קרויץ




החומרים ל-4 מנות

2 דלעות ספגטי חצויות לחצי
לרוקן את הגרענים
להניח את הדלעת הפוכה על נייר
אפייה בתבנית
לאפות על 180 מעלות כשעה
עד שהדלעת רכה
לקרר מעט
לרוקן מכל דלעת עם מזלג ככף
מבשר הדלעת לתוך קערה

להוסיף 300 גרם גבינה צפתית מפוררת
50 גרם גבינה צהובה מגורדת
מעט פלפל שחור
מעט מלח
1 כף שמן זית
לערבב
להפוך את הדלעת כשהקליפה כלפי מטה בתבנית אפיה
לבזוק על הדלעת מעט מלח,מעט פלפל שחור
לזלף מעט שמן זית
למלא את הדלעות עם מלית הגבינה
אפשר מעל לפזר מעט שבבי שקדים
או אגוזים
לאפות בתנור חם ב-180 מעלות
כ-10 דקות עד שהגבינות מומסות

תגובות