דג אמנון פיקנטי ברוטב עגבניות עם גרגירי חומוס בריא וטעים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ






החומרים
4 דגי אמנון או לפי המנות שאתם
רוצים

לשים מחבת רחבה או סיר רחב
לשים
2 כפות שמן זית
להוסיף
2 בצלים חתוכים לרצועות קצרות
לטגן כחמש דקות לערבב מידי פעם

לאחר מכן להוסיף
1.5 כפיות אריסה  מתוקה מוכנה
2 .5 כפיות פפריקה מתוקה
מעט פלפל שחור
מעט פפריקה חריפה
כחצי כפית כורכום
לערבב קצר 15 שניות
להוסיף
1 קופסה עגבניות חתוכות דק 400 גרם
1-2 קופסאות גרגירי חומוס מסוננים
להוסיף כשתי כוסות מי ברז
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
כרבע כפית כמון
להביא לידי רתיחה כשלוש דקות

להניח את הדג ברוטב
אפשר לשים עליו מעט מהרוטב
לכסות עם מכסה
להנמיח את האש לקטנה
ולבשל כ-20 דקות
לאחר מכן לפזר מעל מעט פטרוזיליה 
או כוסברה קצוץ קטן

תגובות