עוגת לימון משגעת עם פטל או דובדובנים מהירה Quick lemon cake with raspberries or cherries ערבוב בקערה אחת מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ
English recipe listed below
החומרים לעוגה
הכל מדוד במשקל או בכוס חד פעמית
מפלסטיק לשתייה קרה
(כוס פלסטיק חד פעמית שווה ל-3/4 כוס
מדידה בינלאומית)
הכל מדוד במשקל או בכוס חד פעמית
מפלסטיק לשתייה קרה
(כוס פלסטיק חד פעמית שווה ל-3/4 כוס
מדידה בינלאומית)
לשים בקערה ערבול
3/4 כוס סוכר לבן 130 גרם
קורט מלח
250 גרם שמנת להקצפה
1 כפית תמצית וניל
1 גרידת לימון גדול
2 ביצים
לערבב להוסיף
50 גרם חמאה מומסת לערבב
1.3/4 כוסות קמח תופח 175 גרם
למי שאין קמח תופח שישים קמח
רגיל פלוס 1 כפית אבקת אפייה
לערבב
לשים בתבנית אינגליש קייק מרופדת
בנייר אפייה
לשפוך את העיסה ליישר
לפזר על כ-1כוס פטל או דובדובנים
ללא גלענים או אוכמניות
לאפות בתנור חם 160 מעלות
אפייה כ-40 דקות לפי הצורך
לא לייבש
לאחר שהעוגה התקררה מעט מכינים ציפוי
1 כוס אבקת סוכר
מוסיפים מי ברז ממש מעט עד
שמתקבל ממרח כמו טחינה גולמית
למרוח על העוגה
ולגרד מעל הציפוי מעט גרידת לימון
לשמור את העוגה מכוסה במקרר
The ingredients for the cake
Everything is measured by weight or in a disposable cup
Plastic for cold drinks
(A disposable plastic cup is equal to 3/4 cup
international measurement)
Put in a mixing bowl
3/4 cup white sugar 130 grams
Pinch of salt
250 grams of whipping cream
1 teaspoon vanilla extract
1 large lemon zest
2 eggs
mix to add
Mix 50 grams of melted butter
1.3/4 cups of self-raising flour 175 grams
For those who do not have flour, sixty flour will be given
Regular plus 1 teaspoon baking powder
to stir
Put in a lined English cake pan
in baking paper
Pour the pulp to straighten
Sprinkle on about 1 cup of raspberries or cherries
No grapes or blueberries
Bake in a hot oven at 160 degrees
Bake for about 40 minutes as needed
Do not dry
After the cake has cooled a little, prepare the frosting
1 cup powdered sugar
Add tap water very little until
which is obtained from a spread like raw tahini
spread on the cake
and grate a little lemon zest over the coating
Keep the cake covered in the refrigerator
תגובות
הוסף רשומת תגובה