An English recipe is listed below
החומרים
לשים במיקסר עם וו לישה
1 קילו קמח מנופה עם שמרים
למי שאין קמח שמרים שישים
1 קילו קמח לבן ועוד 2 כפות
שמרים יבשים ,או חבילה שמרית
או קוביה שמרים טריים
מהצד השני של הקמח
לא ליד השמרים
לשים
1.5 כפות סוכר
2 כפיות מלח
4 כפות שמן זית
להתחיל לערבל על מהירות
בינונית
ולהוסיף מים פושרים לפי הצורך
בערך 1.5-2 כוסות מים
לפי הצורך עד שמתקבל בצק
רך מאוד
טיפה דביק
לערבל כשמונה דקות במיקסר
עד שהבצק מתגבש לכדור
במהלך הלישה הוספתי עוד מעט קמח
לעזור לבצק להאסף לכדור
לאחר כשמונה דקות לישה
להוריד את הבצק מהמלוש
להשאיר בקערה
לפזר מעל מעט קמח
לכסות בניילון נצמד
ולתת לבצק לתפוח עד שהוא
מכפיל את נפחו כמה זמן שנדרש
לאחר שהבצק תפח לסובב מעט את המיקסר
עד שהבצק מוריד את האויר
להוריד מהמלוש
לפזר מעל מעט קמח לכסות בניילון נצמד
ולתת לבצק להכפיל את נפחו כמה זמן שנדרש
בינתיים להכין ירקות בתנור
2 פלפלים חתוכים לרצועות קצרות
4 בצלים חתוכים לחצי ולרצועות
2 חצילים בינוניים חתוכים
לחצאי פרוסות
אפשר גם פטריות
בטטה
לשים בתבנית גדולה להוסיף
1 כפית שטוחה מלח
מעט פלפל שחור
3 כפות שמן זית
לערבב הכל היטב לשטח בתבנית
לאפות בתנור מחומם
ל-190 מעלות כעשרים דקות
עד שהירקות יותר רכים
ולקרר
להכין גם כ-150 גרם גבינה צהובה
מגורדת
כ-100 גרם גבינה בולגרית או צפתית
מפוררת
אופן הכנת הפיתות הממולאות
להוריד את הבצק התפוח על
שולחן עבודה מקומח
לפזר עליו מעט קמח
ולחלק ל-3 חלקים שווים
נעבוד עם חלק אחד
חילקתי ל-4 חלקים בערך כל
חלק בגודל של ככדור טניס
למתוח בצק אחד לקוטר של כעשרה
ס"מ
לשים מלית נדיבה מהירקות בתנור
לפזר עליהם מעט גבינה צהובה
ובולגרית
לאסוף את הבצק כלפי האמצע
ולסגור מעל המלית ולהדק היטב
להפוך את החלק שסגרנו כלפי מטה
להשתדל שהצורה תשאר עגולה
למעוך עם הידיים
ובעזרת מערוך לרדד בזהירות
לעיגול בקוטר של כעשרה 12 ס"מ
כל מאפה יוצא כסנטימטר עובי
להניח נייר אפייה על תבנית גדולה
לפזר מעט שמן זית
להניח את המאפים רחוקים אחד
מהשני
לזלף מעל כל פיתה ככפית שמן זית
ולמרוח על כל הפיתה אפשר
בעזרת האצבעות להטביע
שקעים בפיתה
לחמם תנור
אפשר לאפות בשתי דרכים
על 200 -220 מעלות כשבע דקות עד הזהבה
או על 180-190 מעלות כ-15-17 דקות
עד שהפיתות זהובות אבל רכות
Put in a mixer with a kneading hook
1 kg of white flour
Put on one side of the flour
1 tablespoon sugar
1 tablespoon salt put on sugar
And cover with the flour
On the other side opposite the sugar put
2 tablespoons dry yeast
Add on the sugar
2 tablespoons olive oil
Start mixing in a mixer and add
Lukewarm water as needed
For a soft and easy-to-work dough
Between 2-3 glasses of lukewarm water
Let the dough mix for about 7-8 minutes quickly
Medium
Then sprinkle over the dough
A little lukewarm water
And also put a little under the dough
Cover with cling film until the dough doubles
The volume as long as it takes
After swelling
I take a bowl of tap water
Takes a lump of dough the size of
tennis ball
Roll into a beautiful ball
And place in a tray with flour
So prepare everything
Then take the balls and roll out
To a thickness of 3 mm
And to a diameter of about 15 cm
Put in a baking pan
3 pitas
Bake in a very hot oven
For a temperature of 220-240 degrees
Bake for 5-7 minutes, do not dry
Then take out
And place between a towel without fabric softener
So that the pitas do not get a softening taste
Or between damp baking paper
This will keep the pitas moist so they don't dry out
Comments
תגובות
הוסף רשומת תגובה