שניצל קישואים קריספי וסלט ירקות עם בולגרית ורוטב וינגרט מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ





לשניצל קישואים

כשלושה קישואים או זוקיני
חתוכים לפרוסות לאורך
בעובי כחצי ס"מ
לפזר על הקישואים מעט מלח ומעט
פלפל שחור

להכין קערה עם
2 ביצים מעט מלח ומעט פלפל שחור
לקשקש את הביצים

בצלחת להכין פירורי לחם

לטבול את פרוסות הקישואים
בביצה ואחר כך 
לצפות בפירורי הלחם היטב
ניתן קודם לגלגל בקמח לאחר מכן בביצה
ולאחר הביצה לצפות בפירורי הלחם

לחמם מחבת לשים שמן כשתי סנטימטר
להניח את הקישואים לטיגון
בערך כארבע דקות על אש בינונית

להוציא לצלחת מרופדת בנייר אפייה


לסלט הירקות

לחתוך עלי חסה לרצועות
3 מלפפונים ירוקים לחתוך
לקוביות
ככוס עגבניות שרי לחתוך לחצאים
או לחתוך עגבניות לקוביות

לערבב את הסלט

להכין רוטב ויניגרט

לשים בקערה קטנה

1 כפית דבש
1 כפית חרדל דיז'ון
2 כפות שמן זית
מעט מלח
מעט פלפל שחור
כשתי כפות מלח
לערבב הכל
לטעום לשפוך על סלט הירקות

ולערבב
לסדר את הסלט בקערה או 
בצלחת הגשה
לפורר מעל כ-50 גרם גבינה בולגרית

אפשר לפורר מעל  לפני ההגשה קצת קרוטונים או קרקרים
או בייגלה

תגובות