English recipe listed below
החומרים
1 שקית פתיתים 550 גרם
3 בצלים חתוכים לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
כתי כוסות ברוקולי טרי או אםונה
קופסה גרגירי תירס מסוננת 550גרם
אופן ההכנה
לחמם בסיר 2 כפות שמן זית
לטגן את הבצל והגזר עד שהוא מעט זהוב
לטגן כשש שבע דקות מידי פעם לערבב
להוסיף את ה פתיתים ולטגן 2 דקות
להוסיף את התירס לערבב
ולהוסיף את הברוקולע
1.1/2כפיות מלח
מעטפלפל שחור
ניתן להוסיף מעט כורכום
לערבב
ולהוסיף. 3.1/2 כוסות מי ברז מדודיםבכוס קרטון
לערבב
להביא לידי רתיחה לכסות עם מכסה
ולבשל כרבע שעה בהתחלה חמש דקות על אש בינונית
ואחר כך על אש קטנה
עד שהפתיתים והירקות מוכנים
להוסיף את ה פתיתים ולטגן 2 דקות
להוסיף את התירס לערבב
ולהוסיף את הברוקולע
1.1/2כפיות מלח
מעטפלפל שחור
ניתן להוסיף מעט כורכום
לערבב
ולהוסיף. 3.1/2 כוסות מי ברז מדודיםבכוס קרטון
לערבב
להביא לידי רתיחה לכסות עם מכסה
ולבשל כרבע שעה בהתחלה חמש דקות על אש בינונית
ואחר כך על אש קטנה
עד שהפתיתים והירקות מוכנים
the materials
1 bag of flakes 550 grams
3 diced onions
2 carrots cut into small cubes
Cups of fresh broccoli or amona
A box of filtered corn kernels 550 grams
Preparation
Heat 2 tablespoons of olive oil in a pot
Fry the onion and carrot until it is slightly golden
Fry for about six to seven minutes, stirring occasionally
Add the flakes and fry for 2 minutes
Add the corn and mix
and add the broccoli
1.1/2 teaspoons of salt
A pinch of black pepper
You can add a little turmeric
to stir
and add 3.1/2 cups of boiled tap water in a cardboard cup
to stir
Bring to a boil and cover with a lid
and cook for about fifteen minutes at first for five minutes on medium heat
and then on a small fire
until the flakes and vegetables are ready
תגובות
הוסף רשומת תגובה