An English recipe is listed below
החומרים מדודים בגרמים או בכוסות פלסטיק חד פעמיות
לשתייה קרה כל כוס שווה ל-3/4 כוס בינלאומית
החומרים לרוטב הפטריות
4 בצלים בינוניים חתוכים לחצי
לחתוך לרצועות דקות ולחתוך אותם לחצי
לחמם סיר
לשים פנימה 2 כפות שמן זית
1 כף חמאה
לטגן את הבצלים עד שהם זהוב בהיר
בערך כשבע דקות לערבב מידי פעם
לאחר מכן להוסיף
2 קופסאות פטריות מקופסה מסוננות
או פטריות טריות חתוכות כל קופסה 230 גרם
לטגן כשתי דקות
להוסיף 1 מיכל שמנת להקצפה 250 גרם
להוסיף 4 כוסות חלב
להוסיף 1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
ניתן להוסיף שן שום מעוכה עם טיגון הפטריות
1/4 כפית תבלין אגוז מוסקט
להביא לידי רתיחה
לקמח להסמכה
לקחת קערה קטנה
ולשים
3 כפות קמח
להוסיף ככוס אחת חלב ולערבב
היטב שלא יהיו גושים
כאשר השמנת רתחה
להוסיף את רביכת הקמח לשמנת תוך כדי ערבוב
כמה שנדרש יכול להיות שלא נצטרך
את כל כמות הקמח
להביא לידי רתיחה תוך כדי ערבוב
להוסיף כ-70 גרם גבינה צהובה חתוכה או מגורדת
ולקרר
לבלינצ'יס
לשים בקערה
1/2 ליטר חלב 3.1/3 כוסות חלב
2.1/2 כוסות קמח 250 גרם
לערבב עם מטרפה
שלא יהיו גושים
להוסיף
1/4 כפית מלח
1 כפית שטוחה סוכר
להוסיף
3 ביצים לערבב
להוסיף
2 כפות שמן ולערבב
העיסה צריכה להיות דלילה אבל לא מאוד
אני הוספתי עוד כחצי כוס חלב
וערבבתי
לחמם מחבת טפלון
לשמן מעט עם שמן או חמאה
לקחת מנה מהבלינצ'יס וליצוק לתוך
המחבת לפזר את הבלילה במהירות
בבסיס המחבת להוריד את
העודפים של הבלילה בחזרה לקערה
לבשל כדקה מצד אחד
ובעזרת שיפוד להפריד שוליים
ולהפוך לצד השני לרבע דקה
ולהוריד לצלחת
כך להכין את כל הבלינצ'יס ולשים אחד
על השני
אופן ההכנה
לקחת בלינצ'יס מוכן
לשים בקצה אחד כשתי כפות ממלית הפטריות
לקפל את השוליים ולגלגל יפה
להניח בתבנית עם שוליים אחד ליד השני
לקחת מהמלית שנשארה
לדלל מעט עם חלב כמו רוטב סמיך
לשפוך על הבלינצ'יס
ולפזר מעל אן גבינה צהובה מגורדת
או פרמז'ן או קשקבל
לאפות בתנור חם להקרמה
180 מעלות כרבע שעה או לפי הצורך
עד שהגבינה מזהיבה
The materials are measured in grams or disposable plastic cups
For a cold drink each cup is equal to 3/4 cup internationally
Ingredients for the mushroom sauce
4 medium onions cut in half
Cut into thin strips and cut them in half
Heat a saucepan
Put in 2 tablespoons of olive oil
1 tablespoon butter
Fry the onions until they are light golden
About seven minutes stir occasionally
Then add
2 boxes of mushrooms from a filtered box
Or fresh mushrooms cut into each box 230 grams
Fry for about two minutes
Add 1 container of whipping cream 250 g
Add 4 cups of milk
Add 1/2 teaspoon salt
A little black pepper
You can add a clove of crushed garlic with the mushroom fryer
1/4 teaspoon nutmeg spice
Bring to a boil
For flour for certification
Take a small bowl
And put
3 tablespoons flour
Add about one cup of milk and mix
Well there will be no lumps
When the cream has boiled
Add the flour mixture to the cream while stirring
How much is required we may not need
The whole amount of flour
Bring to a boil while stirring
Add about 70 grams of chopped or grated yellow cheese
And refrigerate
To the blinchis
Put in a bowl
1/2 liter milk 3.1 / 3 cups milk
2.1 / 2 cups 250 g flour
Mix with a whisk
That there will be no lumps
add
1/4 teaspoon salt
1 teaspoon flat sugar
add
3 eggs mix
add
2 tablespoons oil and mix
The dough should be thin but not very
I added another half cup of milk
And I mixed
Heat a non-stick pan
Lightly grease with oil or butter
Take a serving of the blinchis and pour into
The pan disperse the batter quickly
At the base of the pan download the
The excess of the batter back into the bowl
Cook for about a minute on one side
And with the help of a skewer to separate margins
And turn to the other side for a quarter of a minute
And lower to a plate
So make all the blinchis and put one
On the other
Preparation
Take ready-made lynches
Put at one end about two tablespoons of the mushroom filling
Fold the edges and roll nicely
Lay in a pan with edges next to each other
Take from the remaining stuffing
Dilute slightly with milk as a thick sauce
Pour over the blinchis
And sprinkle over Anne grated yellow cheese
Or Parmesan or Kashkabel
Bake in a hot oven for creaming
180 degrees for about 15 minutes or as needed
Until the cheese is golden
תגובות
הוסף רשומת תגובה