בלינצ'יס משגע מוקרם עם פטריות שמנת מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ







An English recipe is listed below

החומרים מדודים בגרמים או בכוסות פלסטיק חד פעמיות 
לשתייה קרה כל כוס שווה ל-3/4 כוס בינלאומית

החומרים לרוטב הפטריות

4 בצלים בינוניים חתוכים לחצי
לחתוך לרצועות דקות ולחתוך אותם לחצי

לחמם סיר
לשים פנימה 2 כפות שמן זית
1 כף חמאה
לטגן את הבצלים עד שהם זהוב בהיר
בערך כשבע דקות לערבב מידי פעם
לאחר מכן להוסיף 
2 קופסאות פטריות מקופסה מסוננות 
או פטריות טריות חתוכות כל קופסה 230 גרם
לטגן כשתי דקות

להוסיף 1 מיכל שמנת להקצפה 250 גרם

להוסיף 4 כוסות חלב

להוסיף 1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
ניתן להוסיף שן שום מעוכה עם טיגון הפטריות
1/4 כפית תבלין אגוז מוסקט

להביא לידי רתיחה


לקמח להסמכה
לקחת קערה קטנה
ולשים
3 כפות קמח
להוסיף ככוס אחת חלב ולערבב
היטב שלא יהיו גושים


כאשר השמנת רתחה 
להוסיף את רביכת הקמח לשמנת תוך כדי ערבוב
כמה שנדרש יכול להיות שלא נצטרך
את כל כמות הקמח
להביא לידי רתיחה תוך כדי ערבוב

להוסיף כ-70 גרם גבינה צהובה חתוכה או מגורדת
ולקרר


לבלינצ'יס
לשים בקערה

1/2 ליטר חלב  3.1/3 כוסות חלב

2.1/2  כוסות קמח 250 גרם
לערבב עם מטרפה
 שלא יהיו גושים
להוסיף
1/4 כפית מלח
1 כפית שטוחה סוכר
להוסיף 
3 ביצים לערבב
להוסיף
2 כפות שמן ולערבב

העיסה צריכה להיות דלילה  אבל לא מאוד
אני הוספתי עוד כחצי כוס חלב
וערבבתי

לחמם מחבת טפלון
לשמן מעט עם שמן או חמאה
לקחת מנה מהבלינצ'יס וליצוק לתוך 
המחבת לפזר את הבלילה במהירות 
בבסיס המחבת להוריד את 
העודפים של הבלילה  בחזרה לקערה

לבשל כדקה מצד אחד 
ובעזרת שיפוד להפריד שוליים
ולהפוך לצד השני לרבע דקה

ולהוריד לצלחת
כך להכין את כל הבלינצ'יס ולשים אחד 
על השני

אופן ההכנה

לקחת בלינצ'יס מוכן
לשים בקצה אחד כשתי כפות ממלית הפטריות
לקפל את השוליים ולגלגל יפה
להניח בתבנית עם שוליים אחד ליד השני

לקחת מהמלית שנשארה
לדלל מעט עם חלב כמו רוטב סמיך
לשפוך על הבלינצ'יס
ולפזר מעל אן גבינה צהובה מגורדת
או פרמז'ן או קשקבל
לאפות בתנור חם להקרמה 
180 מעלות כרבע שעה או לפי הצורך
עד שהגבינה מזהיבה

The materials are measured in grams or disposable plastic cups

 For a cold drink each cup is equal to 3/4 cup internationally


 Ingredients for the mushroom sauce


 4 medium onions cut in half

 Cut into thin strips and cut them in half


 Heat a saucepan

 Put in 2 tablespoons of olive oil

 1 tablespoon butter

 Fry the onions until they are light golden

 About seven minutes stir occasionally

 Then add

 2 boxes of mushrooms from a filtered box

 Or fresh mushrooms cut into each box 230 grams

 Fry for about two minutes


 Add 1 container of whipping cream 250 g


 Add 4 cups of milk


 Add 1/2 teaspoon salt

 A little black pepper

 You can add a clove of crushed garlic with the mushroom fryer

 1/4 teaspoon nutmeg spice


 Bring to a boil



 For flour for certification

 Take a small bowl

 And put

 3 tablespoons flour

 Add about one cup of milk and mix

 Well there will be no lumps



 When the cream has boiled

 Add the flour mixture to the cream while stirring

 How much is required we may not need

 The whole amount of flour

 Bring to a boil while stirring


 Add about 70 grams of chopped or grated yellow cheese

 And refrigerate



 To the blinchis

 Put in a bowl


 1/2 liter milk 3.1 / 3 cups milk


 2.1 / 2 cups 250 g flour

 Mix with a whisk

 That there will be no lumps

 add

 1/4 teaspoon salt

 1 teaspoon flat sugar

 add

 3 eggs mix

 add

 2 tablespoons oil and mix


 The dough should be thin but not very

 I added another half cup of milk

 And I mixed


 Heat a non-stick pan

 Lightly grease with oil or butter

 Take a serving of the blinchis and pour into

 The pan disperse the batter quickly

 At the base of the pan download the

 The excess of the batter back into the bowl


 Cook for about a minute on one side

 And with the help of a skewer to separate margins

 And turn to the other side for a quarter of a minute


 And lower to a plate

 So make all the blinchis and put one

 On the other


 Preparation


 Take ready-made lynches

 Put at one end about two tablespoons of the mushroom filling

 Fold the edges and roll nicely

 Lay in a pan with edges next to each other


 Take from the remaining stuffing

 Dilute slightly with milk as a thick sauce

 Pour over the blinchis

 And sprinkle over Anne grated yellow cheese

 Or Parmesan or Kashkabel

 Bake in a hot oven for creaming

 180 degrees for about 15 minutes or as needed

 Until the cheese is golden



תגובות