קסטה שוקו וניל משגעת מגלידה שעשויה משלושה רכיבים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ




תבנית 40×40 בערך

לרפד את התבנית עם ביסקוויטים
מסודרים כשהצד הרשום כלפי מטה

לגלידה

לשים במיקסר עם בלון הקצפה

2 מיכלי שמנת להקצפה קרה 500 גרם

להקציף לקצפת יציבה

לאחר מכן להוסיף
1 קופסה חלב מרוכז 397 גרם
ולהוסיף לקצפת ולהקציף כרבע דקה

להוריד מהמיקסר לערבב עם מרית בעטיפה
לעיסה הומוגנית 

לשפוך חצי מהתערובת על הביסקוויטים
ליישר ולעטוף היטב ולהכניס 
לכרבע שעה במקפיא עד שהגלידה מעט מוצקת

לגלידת שוקולד
לתערובת הגלידה שנשארה 
מוסיפים 2-3 כפיות אבקת קקאו כהה מנופה
ולערבב בעטיפה
להוציא את גלידת הוניל
למרוח עליה את גלידת השוקולד
ליישר 
לסדר מעל ביסקוויטים
לעטוף ולהקפיא להקפאה כמעט מלאה
לחתוך למנות ולהמשיך להקפיא היטב

תגובות