English recipe listed below
תבנית 40×40 בערך
לרפד את התבנית עם ביסקוויטים
מסודרים כשהצד הרשום כלפי מטה
לגלידה
לשים במיקסר עם בלון הקצפה
2 מיכלי שמנת להקצפה קרה 500 גרם
להקציף לקצפת יציבה
לאחר מכן להוסיף
1 קופסה חלב מרוכז 397 גרם
ולהוסיף לקצפת ולהקציף כרבע דקה
להוריד מהמיקסר לערבב עם מרית בעטיפה
לעיסה הומוגנית
לשפוך חצי מהתערובת על הביסקוויטים
ליישר ולעטוף היטב ולהכניס
לכרבע שעה במקפיא עד שהגלידה מעט מוצקת
לגלידת שוקולד
לתערובת הגלידה שנשארה
מוסיפים 2-3 כפיות אבקת קקאו כהה מנופה
ולערבב בעטיפה
להוציא את גלידת הוניל
למרוח עליה את גלידת השוקולד
ליישר
לסדר מעל ביסקוויטים
לעטוף ולהקפיא להקפאה כמעט מלאה
לחתוך למנות ולהמשיך להקפיא היטב
About 40×40 pattern
Line the mold with biscuits
arranged with the written side down
for ice cream
Put in a mixer with the whisk balloon
2 containers of cold whipping cream 500 grams
Whip until stiff
then add
1 box of condensed milk 397 grams
and add to the whipped cream and whip for about a quarter of a minute
Remove from the mixer and mix
With a spatula in the wrapper
Homogenous chewing
Pour half of the mixture
About the biscuits
straighten and wrap well and insert
For about fifteen minutes in the freezer
until the ice cream is slightly solid
for chocolate ice cream
to the remaining ice cream mixture
Add 2-3 teaspoons of powder
sifted dark cocoa
and mix in the wrapper
Take out the vanilla ice cream
Spread the chocolate ice cream on it
to straighten
Arrange on top of biscuits
wrap and freeze to freeze
almost full
Cut to portions and continue
freeze well
תגובות
הוסף רשומת תגובה