קסטה שוקו וניל משגעת מגלידה שעשויה משלושה רכיבים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ











English recipe listed below
תבנית 40×40 בערך

לרפד את התבנית עם ביסקוויטים
מסודרים כשהצד הרשום כלפי מטה

לגלידה

לשים במיקסר עם בלון הקצפה

2 מיכלי שמנת להקצפה קרה 500 גרם

להקציף לקצפת יציבה

לאחר מכן להוסיף
1 קופסה חלב מרוכז 397 גרם
ולהוסיף לקצפת ולהקציף כרבע דקה


להוריד מהמיקסר לערבב עם מרית בעטיפה
לעיסה הומוגנית 

לשפוך חצי מהתערובת על הביסקוויטים
ליישר ולעטוף היטב ולהכניס 
לכרבע שעה במקפיא עד שהגלידה מעט מוצקת

לגלידת שוקולד
לתערובת הגלידה שנשארה 
מוסיפים 2-3 כפיות אבקת קקאו כהה מנופה
ולערבב בעטיפה
להוציא את גלידת הוניל
למרוח עליה את גלידת השוקולד
ליישר 
לסדר מעל ביסקוויטים
לעטוף ולהקפיא להקפאה כמעט מלאה

לחתוך למנות ולהמשיך להקפיא היטב

About 40×40 pattern
Line the mold with biscuits
arranged with the written side down
for ice cream
Put in a mixer with the whisk balloon
2 containers of cold whipping cream 500 grams
Whip until stiff
then add
1 box of condensed milk 397 grams
and add to the whipped cream and whip for about a quarter of a minute


Remove from the mixer and mix 
With a spatula in the wrapper
Homogenous chewing 

Pour half of the mixture 
About the biscuits

straighten and wrap well and insert 

For about fifteen minutes in the freezer
 until the ice cream is slightly solid


for chocolate ice cream
to the remaining ice cream mixture 
Add 2-3 teaspoons of powder 
sifted dark cocoa
and mix in the wrapper
Take out the vanilla ice cream
Spread the chocolate ice cream on it
to straighten 
Arrange on top of biscuits
wrap and freeze to freeze 
almost full
Cut to portions and continue
 freeze well

תגובות