תבנית 40×40 בערך
לרפד את התבנית עם ביסקוויטים
מסודרים כשהצד הרשום כלפי מטה
לגלידה
לשים במיקסר עם בלון הקצפה
2 מיכלי שמנת להקצפה קרה 500 גרם
להקציף לקצפת יציבה
לאחר מכן להוסיף
1 קופסה חלב מרוכז 397 גרם
ולהוסיף לקצפת ולהקציף כרבע דקה
להוריד מהמיקסר לערבב עם מרית בעטיפה
לעיסה הומוגנית
לשפוך חצי מהתערובת על הביסקוויטים
ליישר ולעטוף היטב ולהכניס
לכרבע שעה במקפיא עד שהגלידה מעט מוצקת
לגלידת שוקולד
לתערובת הגלידה שנשארה
מוסיפים 2-3 כפיות אבקת קקאו כהה מנופה
ולערבב בעטיפה
להוציא את גלידת הוניל
למרוח עליה את גלידת השוקולד
ליישר
לסדר מעל ביסקוויטים
לעטוף ולהקפיא להקפאה כמעט מלאה
לחתוך למנות ולהמשיך להקפיא היטב
תגובות
הוסף רשומת תגובה