חציל מניפה אפוי עם גבינות ופסטו מעולה מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ








למתכון
חציל אחד גדול
לחתוך לפרוסות מחוברות בעובי כ-4 מ"מ
בכל צד כמו סנדביץ מחובר ארוך
אני לקחתי חציל בלדי

כ-350 גרם גבינה צפתית או ברינזה חתוכה
 לפרוסות דקות
כ-100-150 גרם גבינה צהובה 
כל פרוסה חתוכה ל-3
ממרח פסטו 
שמן זית

לקחת  קערה
לשים 4 כפיות ממרח פסטו
מעט מאוד מלח כי הפסטו מלוח
מעט פלפל שחור
3 כפות שמן זית
לערבב את הכל

לקחת את החציל ולמרוח מבפנים
את החציל משני צידי הפרוסות

למלא בכל סנדויץ פרוסת
גבינה צפתית
ופרוסה גבינה צהובה

לאחר מכן למרוח את כל החציל
בפסטו
לכסות את החציל עם נייר אפייה ועליו
נייר כסף
לאפות ב-190 מעלות
לאפות כ-30 דקות עם ניירות
להוציא ולהמשיך לאפות 
כעשרים דקות ללא ניירות
חייבים לבדוק שהחציל אפוי גם
באמצע והוא רך כדי שיצא טעים
ואם עדיין חסרה אפייה
אז תוסיפו זמן


תגובות