עוגת פאי בנופי משגעת ךלא אפייה עם ריבת חלב,בננות והרימת קצפת מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ






לתחתית הפאי
250 גרם ביסקוויטים שבורים דק מאוד
200 גרם חמאה מומסת

לערבב הכל ביחד
להוסיף 1 כף ריבת חלב
ולערבב לתערובת לחה וקצת דביקה

לרפד בעיסת הבסקוויטים 
תבנית פאי 24 ס"מ
גם את הבסיס וגם השוליים
להדק היטב אפשר להיעזר עם כוס
כדי להדק את הבסיס
לאחר מכן לשים במקפיא למשך
כשלושים דקות

בינתיים להכין קצפת
2 מיכלי שמנק להקצפה 500 גרם
חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל
40 גרם או 2 כפות
2 כפות סוכר
להקציף לקצפת יציבה


להכין
3 בננות חתוכות לפרוסות
4 כפות ריבת חלב
אפשר שוקולד מריר מגורד
אפשר גם קוקוס קלוי

אופן הרכבת העוגה

להוציא את הבסיס מהמקפיא
למרוח בבסיס כ-4 כפות ריבת חלב

לסדר את הבננות על ריבת החלב

מעל למרוח את הקצפת עד שולי הביסקוייטים

ניתן ליצור בליטות בקצפת עם כף 
או כמובן לזלף את הקצפת

לקישוט
לזלף מעל מעט ריבת חלב
מעט שוקולד מגורד
אפשר מסביב גם קוקוס קלוי

לשים במקרר ליצוב כשעתיים שלוש


תוצאות חיפוש

תוצאת תרגום

תגובות