לתחתית הפאי
250 גרם ביסקוויטים שבורים דק מאוד
200 גרם חמאה מומסת
לערבב הכל ביחד
להוסיף 1 כף ריבת חלב
ולערבב לתערובת לחה וקצת דביקה
לרפד בעיסת הבסקוויטים
תבנית פאי 24 ס"מ
גם את הבסיס וגם השוליים
להדק היטב אפשר להיעזר עם כוס
כדי להדק את הבסיס
לאחר מכן לשים במקפיא למשך
כשלושים דקות
בינתיים להכין קצפת
2 מיכלי שמנק להקצפה 500 גרם
חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל
40 גרם או 2 כפות
2 כפות סוכר
להקציף לקצפת יציבה
להכין
3 בננות חתוכות לפרוסות
4 כפות ריבת חלב
אפשר שוקולד מריר מגורד
אפשר גם קוקוס קלוי
אופן הרכבת העוגה
להוציא את הבסיס מהמקפיא
למרוח בבסיס כ-4 כפות ריבת חלב
לסדר את הבננות על ריבת החלב
מעל למרוח את הקצפת עד שולי הביסקוייטים
ניתן ליצור בליטות בקצפת עם כף
או כמובן לזלף את הקצפת
לקישוט
לזלף מעל מעט ריבת חלב
מעט שוקולד מגורד
אפשר מסביב גם קוקוס קלוי
לשים במקרר ליצוב כשעתיים שלוש
תוצאות חיפוש
תוצאת תרגום
Registered recipe
To the bottom of the pie
250 grams of very thin broken biscuits
200 grams of melted butter
Mix everything together
Add 1 tablespoon of milk jam
And mix into a damp and slightly sticky mixture
Padding in the biscuit pulp
24 cm pie mold
Both the base and the wall
Tighten well with a glass
To tighten the base
Then put in the freezer for a while
About thirty minutes
Meanwhile, make whipped cream
2 containers of whipped cream for 500 grams
2 tablespoons instant vanilla pudding
2 tablespoons of sugar
Whisk to a stable whipped cream
How the cake is assembled
Remove the base from the freezer
Apply about 4 tablespoons of milk jam at the base
Put over 3 sliced bananas into slices
Over-coat the whipped cream to the edge of the biscuits
You can create bumps in the whipped cream with a spoon
Or, of course, scrub the whipped cream
For decoration
Sprinkle over a little milk jam
A little grated chocolate
Allow roasted coconut around as well
Put in the refrigerator for the styling about two hours three
תגובות
הוסף רשומת תגובה