חזה עוף מהיר צרוב על מחבת עם שמן זית ופסטו טעים ובריא מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ






החומרים
2 חזה עוף פרפרים חצוי כל אחד לשניים
כך שקיבלנו 4 נתחים עבים
לחרוץעם סכין  מעל כל חזה לפסים 

לשים על החזה כארבע כפיות של פסטו
מעט מלח (בפסטו יש מלח אז לשים מעט)
מעט פפריקה חריפה
מעט פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה מתוקה
3 כפות שמן זית

לעסות את התבלינים היטב בחזה עוף

להכין מחבת רצוי מחבת פסים
לחמם אותה היטב
לשים מעט שמן זית שהחזה לא ידבק

להניח את החזה במחבת

ולצרוב כ-4 דקות
להפוך לצד השני לקחת
 קצת מהפסטו ולמרוח
מעט על הצד ההפוך
ולצרוב כעוד 4 דקות 

לבדוק אחד שמבושל מבפנים
ניתן גם להגיש פרוס קר כמו פסטרמה

תגובות