החומרים
2 חזה עוף פרפרים חצוי כל אחד לשניים
כך שקיבלנו 4 נתחים עבים
לחרוץעם סכין מעל כל חזה לפסים
לשים על החזה כארבע כפיות של פסטו
מעט מלח (בפסטו יש מלח אז לשים מעט)
מעט פפריקה חריפה
מעט פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה מתוקה
3 כפות שמן זית
לעסות את התבלינים היטב בחזה עוף
להכין מחבת רצוי מחבת פסים
לחמם אותה היטב
לשים מעט שמן זית שהחזה לא ידבק
להניח את החזה במחבת
ולצרוב כ-4 דקות
להפוך לצד השני לקחת
קצת מהפסטו ולמרוח
מעט על הצד ההפוך
ולצרוב כעוד 4 דקות
לבדוק אחד שמבושל מבפנים
ניתן גם להגיש פרוס קר כמו פסטרמה
תגובות
הוסף רשומת תגובה