החומרים
לתבנית 40×40 ס"מ
החומרים מדודים בגרמים או בכוס חד פעמית
לשתייה קרה
שרוול ביסקוויטים כ-250 גרם
קערה עם ככוס חלב להרטיב את הביסקוויטים
חצי קופסה אננס מקופסה מסונן
לקרם
לשים בקערת המיקסר עם בלון הקצפה
2 מיכלי שמנת להקצפה 500 גרם
3/4 כוס סוכר 100 גרם
1 כוס חלב 170 גרם
1 חביחה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
להקציף לקצפת יציבה
להוריד מהמיקסר
ולהוסיף תוך כדי עטיפה
1 גביע גבינה לבנה 250 מ'יל
1 גביע שמנת חמוצה באחוזים גבוהים 200 גרם
לערבב היטב בעטיפה לקרם חלק
אופן ההכנה
לטבול את הביסקוויטים בחלב ממש במהירות
ולסדר בשורה צמוד אחד לשני
בבסיס התבנית
לשים על הביסקוויטים חצי מכמות הקרם
ליישר ולפזר כחצי מכמות האננס
לסדר מעל שוב שכבת ביסקוויטים מורטבים בחלב
ולמרח מעל את שאר קרם הגבינה וליישר
ולפזר מעל את האננס
אפשר לפזר מעט דובדובנים מסוכרים
ולגרד מעל מעט שוקולד לבן
לעטוף היטב עם ניילון נצמד
ולאחסן במקרר כשלוש שעות
לפני ההגשה
רצוי להגיש מאוד קר זה מרענן וטעים
תגובות
הוסף רשומת תגובה