עוגת ביסקוויטים גבינה נוסטלגית מהירה מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ






החומרים

לתבנית 40×40   ס"מ
החומרים מדודים בגרמים או בכוס חד פעמית
לשתייה קרה
שרוול ביסקוויטים כ-250 גרם
קערה עם ככוס חלב להרטיב את הביסקוויטים

חצי קופסה אננס מקופסה מסונן


לקרם
לשים בקערת  המיקסר עם בלון הקצפה


2 מיכלי שמנת להקצפה 500 גרם
3/4 כוס סוכר 100 גרם
1  כוס חלב 170 גרם
1 חביחה אינסטנט פודינג וניל  80 גרם
להקציף לקצפת יציבה
להוריד מהמיקסר 
ולהוסיף תוך כדי עטיפה

1 גביע גבינה לבנה 250 מ'יל
1 גביע שמנת חמוצה באחוזים גבוהים 200 גרם

לערבב היטב בעטיפה לקרם חלק


אופן ההכנה

לטבול את הביסקוויטים בחלב ממש במהירות
ולסדר בשורה צמוד אחד לשני
בבסיס התבנית

לשים על הביסקוויטים חצי מכמות הקרם 
ליישר ולפזר כחצי מכמות האננס
לסדר מעל שוב  שכבת ביסקוויטים מורטבים בחלב

ולמרח מעל את שאר קרם הגבינה וליישר
ולפזר מעל את האננס
אפשר לפזר מעט דובדובנים מסוכרים
ולגרד  מעל מעט שוקולד לבן
לעטוף היטב עם ניילון נצמד
ולאחסן במקרר כשלוש שעות
לפני ההגשה
רצוי להגיש מאוד קר זה מרענן וטעים


For a 40×40 cm pan
The ingredients are measured in grams or in a disposable cup for cold drinks
A package of biscuits 250 grams
In a bowl with a glass of milk to moisten the biscuits
Half a can of canned pineapple, strained
For the cream

Put in the mixer bowl with the whisk
 attachment
2 containers of whipping cream
Total 500 grams
3/4 cup sugar 100 grams
1 cup milk 170 grams
1 package instant vanilla pudding 80 grams
Beat until stiff
Remove from mixer

Add while stirring in a bowl
1 cup white cheese 250 ml
Or low-fat cream cheese
1 cup high-fat sour cream 200 grams
Mix well in a bowl until smooth


   How to prepa





תגובות