החומרים
לתבנית 40×40 ס"מ
החומרים מדודים בגרמים או בכוס חד פעמית
לשתייה קרה
שרוול ביסקוויטים כ-250 גרם
קערה עם ככוס חלב להרטיב את הביסקוויטים
חצי קופסה אננס מקופסה מסונן
לקרם
לשים בקערת המיקסר עם בלון הקצפה
2 מיכלי שמנת להקצפה 500 גרם
3/4 כוס סוכר 100 גרם
1 כוס חלב 170 גרם
1 חביחה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
להקציף לקצפת יציבה
להוריד מהמיקסר
ולהוסיף תוך כדי עטיפה
1 גביע גבינה לבנה 250 מ'יל
1 גביע שמנת חמוצה באחוזים גבוהים 200 גרם
לערבב היטב בעטיפה לקרם חלק
אופן ההכנה
לטבול את הביסקוויטים בחלב ממש במהירות
ולסדר בשורה צמוד אחד לשני
בבסיס התבנית
לשים על הביסקוויטים חצי מכמות הקרם
ליישר ולפזר כחצי מכמות האננס
לסדר מעל שוב שכבת ביסקוויטים מורטבים בחלב
ולמרח מעל את שאר קרם הגבינה וליישר
ולפזר מעל את האננס
אפשר לפזר מעט דובדובנים מסוכרים
ולגרד מעל מעט שוקולד לבן
לעטוף היטב עם ניילון נצמד
ולאחסן במקרר כשלוש שעות
לפני ההגשה
רצוי להגיש מאוד קר זה מרענן וטעים
For a 40×40 cm pan
The ingredients are measured in grams or in a disposable cup for cold drinks
A package of biscuits 250 grams
In a bowl with a glass of milk to moisten the biscuits
Half a can of canned pineapple, strained
For the cream
Put in the mixer bowl with the whisk
attachment
2 containers of whipping cream
Total 500 grams
3/4 cup sugar 100 grams
1 cup milk 170 grams
1 package instant vanilla pudding 80 grams
Beat until stiff
Remove from mixer
Add while stirring in a bowl
1 cup white cheese 250 ml
Or low-fat cream cheese
1 cup high-fat sour cream 200 grams
Mix well in a bowl until smooth
How to prepa
תגובות
הוסף רשומת תגובה