עוגת שוקולד בראוניס משגעת ללא מיקסר פרווה או חלבי ללא קטניות מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ






החומרים

לשים בסיר

200 גרם חמאה או מרגרינה0
200 גרם שוקולד מריר
להמיס במיקרוגל
או בבאן מארי עד שהכל מומס

להוסיף
1 כוס סוכר 170 גרם מדוד בכוס פלסטיק
חד פעמית לשתייה קרה
לערבב
להוסיף
4 ביצים לערבב
להוסיף
3 כפות קמח תפוחי אדמה
3 כפות קמח מצה
1 כפית אבקת אפייה
ניתן להוסיף תמצית וניל
לערבב הכל עד שהכל חלק

לרפד תבנית בינונית 40x25 ס"מ

לשפוך את העיסה ליעשר
לפזר מעל 100 גרם אגוזי מלך
קצוצים דק
ניתן לפזר גם חתיכות שוקולד מריר או חלבי
אפשר גם שוקולד לבן
אפייה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות
אפייה כעשרים דקות לפי הצורך לא לייבש

תגובות