תפוחי אדמה מתנפחים קריספיים כמו בדוכני הפלאפל מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ







החומרים

לקחת תפוחי אדמה מקולפים
לא מבושלים
לחתוך אותם לפרוסות דקות מאוד
אפשר לחתוך  לפרוסות דקות
בעזרת קולפן תפוחים

לבלילה

  לשים בקערה
2 כוסות קמח עם אבקת אפיה
=200 גרם

1/2 כוס קורנפלור 40 גרם
1 ביצה
רבע כפית מלח
מעט פלפל שחור
מעט פפריקה חריפה
1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
לערבב ולהוסיף מי ברז
לפי הצורך לבלילה כמו פנקייק

לי יצא להוסיף כ- 1,1/3 כוסות
מי ברז

למלא סיר קטן 1/3 גובה
שמן קנולה או חמניות 
לחמם את השמן

לטבול את תפוחי האדמה פרוסה פרוסה
בבלילה
ובעזרת מלקחיים להניח
בשמן ולטגן עד הזהבה בערך כשתי דקות טיגון


תגובות