החומרים
לקחת תפוחי אדמה מקולפים
לא מבושלים
לחתוך אותם לפרוסות דקות מאוד
אפשר לחתוך לפרוסות דקות
בעזרת קולפן תפוחים
לבלילה
לשים בקערה
2 כוסות קמח עם אבקת אפיה
=200 גרם
1/2 כוס קורנפלור 40 גרם
1 ביצה
רבע כפית מלח
מעט פלפל שחור
מעט פפריקה חריפה
1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
לערבב ולהוסיף מי ברז
לפי הצורך לבלילה כמו פנקייק
לי יצא להוסיף כ- 1,1/3 כוסות
מי ברז
למלא סיר קטן 1/3 גובה
שמן קנולה או חמניות
לחמם את השמן
לטבול את תפוחי האדמה פרוסה פרוסה
בבלילה
ובעזרת מלקחיים להניח
בשמן ולטגן עד הזהבה בערך כשתי דקות טיגון
תגובות
הוסף רשומת תגובה