An English recipe is listed below
לשים במיקסר עם וו לישה
1 ק"ג קמח לבן
לשים בצד אחת של הקמח
1 כף סוכר
1 כף שטוחה מלח לשים על הסוכר
ולכסות עם הקמח
בצד השני ממול הסוכר לשים
2 כפות שמרים יבשים
להוסיף על הסוכר
2 כפות שמן זית
להתחיל לערבל במיקסר ולהוסיף
מים פושרים לפי הצורך
לבצק רך ונוח לעבודה
בין 2-3 כוסות מים פושרים
לתת לבצק עירבול כ-7-8 דקות במהירות
בינונית
לאחר מכן לפזר על הבצק
מעט מים פושרים
ולשים גם קצת מתחת הבצק
לכסות עם ניילון נצמד עד שהבצק יכפיל
את נפחו כמה זמן שנדרש
לאחר תפיחה
אני לוקחת קערה עם מי ברז
לוקחת גוש של בצק בגודל
כדור טניס
לגלגל לכדור יפה
ומניחה במגש עם קמח
כך להכין את הכל
לאחר מכן לקחת את הכדורים ולרדד
לעובי של 3 מ"מ
ולקוטר של כ-15 ס"מ
לשים בתבנית אפייה
3 פיתות
לאפות בתנור חם מאוד
לחום של 220 -240 מעלות
לאפות כ-5-7 דקות לא לייבש
לאחר מכן להוציא החוצה
ולהניח בין מגבת בלי מרכך כביסה
כדי שהפיתות לא יקבלו טעם מרכך
או בין נייר אפייה לח
או בין נייר אפייה לח
וכך נשמור לחות הפיתות שלא יתייבשו
Put in a mixer with a kneading hook
1 kg of white flour
Put on one side of the flour
1 tablespoon sugar
1 tablespoon salt put on sugar
And cover with the flour
On the other side opposite the sugar put
2 tablespoons dry yeast
Add on the sugar
2 tablespoons olive oil
Start mixing in a mixer and add
Lukewarm water as needed
For a soft and easy-to-work dough
Between 2-3 glasses of lukewarm water
Let the dough mix for about 7-8 minutes quickly
Medium
Then sprinkle over the dough
A little lukewarm water
And also put a little under the dough
Cover with cling film until the dough doubles
The volume as long as it takes
After swelling
I take a bowl of tap water
Takes a lump of dough the size of
tennis ball
Roll into a beautiful ball
And place in a tray with flour
So prepare everything
Then take the balls and roll out
To a thickness of 3 mm
And to a diameter of about 15 cm
Put in a baking pan
3 pitas
Bake in a very hot oven
For a temperature of 220-240 degrees
Bake for 5-7 minutes, do not dry
Then take out
And place between a towel without fabric softener
So that the pitas do not get a softening taste
Or between damp baking paper
This will keep the pitas moist so they don't dry out
Comments
תגובות
הוסף רשומת תגובה