פיתות משגעות בתנור כמו במאפיה פרווה צמחוני וטבעוני מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ








An English recipe is listed below

לשים במיקסר עם וו לישה

1 ק"ג קמח לבן

לשים בצד אחת של הקמח
1 כף סוכר 
1 כף שטוחה מלח לשים על הסוכר
ולכסות עם הקמח

בצד השני ממול הסוכר לשים
2 כפות שמרים יבשים
להוסיף על הסוכר
2 כפות שמן זית

להתחיל לערבל במיקסר ולהוסיף
מים פושרים לפי הצורך
לבצק רך ונוח לעבודה 
בין 2-3 כוסות מים פושרים

לתת לבצק עירבול כ-7-8 דקות במהירות
בינונית
לאחר מכן לפזר על הבצק
מעט מים פושרים
ולשים גם קצת מתחת הבצק
לכסות עם ניילון נצמד עד שהבצק יכפיל
את נפחו כמה זמן שנדרש

לאחר תפיחה

אני לוקחת קערה עם מי ברז
לוקחת גוש של בצק בגודל
כדור טניס
לגלגל לכדור יפה
ומניחה במגש עם קמח
כך להכין את הכל

לאחר מכן לקחת את הכדורים ולרדד
לעובי של 3 מ"מ
ולקוטר של כ-15 ס"מ

לשים בתבנית אפייה
3 פיתות
לאפות בתנור חם מאוד
לחום של 220 -240 מעלות
לאפות כ-5-7 דקות לא לייבש
לאחר מכן להוציא החוצה
ולהניח בין מגבת בלי מרכך כביסה
כדי שהפיתות לא יקבלו טעם מרכך
או בין נייר אפייה לח
וכך נשמור לחות הפיתות שלא יתייבשו


Put in a mixer with a kneading hook


 1 kg of white flour


 Put on one side of the flour

 1 tablespoon sugar

 1 tablespoon salt put on sugar

 And cover with the flour


 On the other side opposite the sugar put

 2 tablespoons dry yeast

 Add on the sugar

 2 tablespoons olive oil


 Start mixing in a mixer and add

 Lukewarm water as needed

 For a soft and easy-to-work dough

 Between 2-3 glasses of lukewarm water


 Let the dough mix for about 7-8 minutes quickly

 Medium

 Then sprinkle over the dough

 A little lukewarm water

 And also put a little under the dough

 Cover with cling film until the dough doubles

 The volume as long as it takes


 After swelling


 I take a bowl of tap water

 Takes a lump of dough the size of

 tennis ball

 Roll into a beautiful ball

 And place in a tray with flour

 So prepare everything


 Then take the balls and roll out

 To a thickness of 3 mm

 And to a diameter of about 15 cm


 Put in a baking pan

 3 pitas

 Bake in a very hot oven

 For a temperature of 220-240 degrees

 Bake for 5-7 minutes, do not dry

 Then take out

 And place between a towel without fabric softener

 So that the pitas do not get a softening taste
 Or between damp baking paper

 This will keep the pitas moist so they don't dry out



 Comments

תגובות