החומרים
ל-4 רולדות ארוכות
ל-4 רולדות ארוכות
לשים בקלחת או סיר קטן על הגז
חצי קופסה חלב קוקוס 200 גרם
200 גרם מרגרינה או חמאה
2.5 כפות קקאו
2 כפות ממרח שוקולד
1 כפית תמצית וניל
להביא את זה לידי רתיחה תוך כדי ערבוב
500 גרם עוגיות פתי בר לשים בשקית סנדביץ
ולגרוס אותם לחתיכות קטנות עם מארוךאו פטיש שניצל
לאחר שהשוקולד הגיע לידי רתיחה
לשפוך על העוגיות ולערבב
עד שמקבלים עיסה כמו פלסטינה
במידה והעיסה קשה מידי ניתן להוסיף כמה כפות
של קרם קוקוס או ממרח שוקולד או חלב סויה או חלב לחלבי
אני הוספתי כשתי כפות מחלב הקוקוס
לשכבת הקוקוס
חצי מיכל חלב קוקוס או סויה
1 כוס סוכר 70 גרם מדוד בכוס פלסטיק
חד פעמית לשתייה קרה
200 גרם מרגרינה או חמאה לחלבי
1 תמצית וניל
להביא לידי רתיחה
להוריד את הסיר מהאש
ולהוסיף קוקוס לפי הצורך לקבלת
עיסה נוחה למריחה אני הוספתי
כ-5 כוסות פלסטיק חד פעמיות
בערך כ-400 גרם של קוקוס
אופן הכנת הרולדה
לשים נייר אפיה על שולחן עבודה
לקחת רבע מכמות עיסת השוקולד
ליצור מלבן
לכסות מעל בעוד נייר אפיה
ולרדד עם מערוך למלבן בגודל
של בערך 40x45 ס"מ
לא לרדד דק מידי יהיה לכם קשה לגלגל
מעל שכבת השוקולד לשים רבע מכמות הקוקוס
על כל שכבת השוקולד וליישר
ניתן לפזר אגוזים קצוצים, חמוציות וצימוקים
לגלגל בעזת הנייר לרולדה מהודקת
תסתכלו בסרטון
לשים במקפיא ניתן אחרי הקפאה לחתוך למנות
של כסנטימטר
ניתן לשמור גם במקפיא ולהגיש חצי קפוא
חצי קופסה חלב קוקוס 200 גרם
200 גרם מרגרינה או חמאה
2.5 כפות קקאו
2 כפות ממרח שוקולד
1 כפית תמצית וניל
להביא את זה לידי רתיחה תוך כדי ערבוב
500 גרם עוגיות פתי בר לשים בשקית סנדביץ
ולגרוס אותם לחתיכות קטנות עם מארוךאו פטיש שניצל
לאחר שהשוקולד הגיע לידי רתיחה
לשפוך על העוגיות ולערבב
עד שמקבלים עיסה כמו פלסטינה
במידה והעיסה קשה מידי ניתן להוסיף כמה כפות
של קרם קוקוס או ממרח שוקולד או חלב סויה או חלב לחלבי
אני הוספתי כשתי כפות מחלב הקוקוס
לשכבת הקוקוס
חצי מיכל חלב קוקוס או סויה
1 כוס סוכר 70 גרם מדוד בכוס פלסטיק
חד פעמית לשתייה קרה
200 גרם מרגרינה או חמאה לחלבי
1 תמצית וניל
להביא לידי רתיחה
להוריד את הסיר מהאש
ולהוסיף קוקוס לפי הצורך לקבלת
עיסה נוחה למריחה אני הוספתי
כ-5 כוסות פלסטיק חד פעמיות
בערך כ-400 גרם של קוקוס
אופן הכנת הרולדה
לשים נייר אפיה על שולחן עבודה
לקחת רבע מכמות עיסת השוקולד
ליצור מלבן
לכסות מעל בעוד נייר אפיה
ולרדד עם מערוך למלבן בגודל
של בערך 40x45 ס"מ
לא לרדד דק מידי יהיה לכם קשה לגלגל
מעל שכבת השוקולד לשים רבע מכמות הקוקוס
על כל שכבת השוקולד וליישר
ניתן לפזר אגוזים קצוצים, חמוציות וצימוקים
לגלגל בעזת הנייר לרולדה מהודקת
תסתכלו בסרטון
לשים במקפיא ניתן אחרי הקפאה לחתוך למנות
של כסנטימטר
ניתן לשמור גם במקפיא ולהגיש חצי קפוא
תגובות
הוסף רשומת תגובה