החומרים
לשים בקערת ערבוב
500 גרם קמח לבן עם שמרים
או חצי קילו קמח לבן פלוס 1 כף שמרים יבשים
או 35 גרם שמרים טריים
1/4 כפית מלח
2 כפיות סוכר
להוסיף מים פושרים תוך כדי ערבוב
עד שמתקבל בצק כמו מרקם של ביצה
או בלילת פנקייק
יוצא בין 3-4 כוסות מים םושרים
לכסות עם ניילון נצמד ומתפיחים
לאחר שהבצק תפח לערבב עוד פעם להוריד את האויר
לכסות בניילון נצמד ולהתפיח
להכין מחבת רחבה עם שמן קנולה או חמניות
למלא 1/3גובה המחבת בשמן
לאחר מכן להעביר לשק זילוף או
בקבוק לחיץ
חותחים חור קטן בשק
ומזלפים ספירלות שבלולים
מטגנים משני הצדדים עד הזהבה
להוציא לנייר מגבת
ולטבול כמה שניות בסירופ הקר בטמפרטורת החדר
לסירופ הסוכר לטבילת הזנגולה
לשים בסיר קטן
1.1/3כוסות מים מהברז 220 גרם
2.5 כוסות סוכר 370 גרם
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סירופ מייפל
או כף מיץ לימון
להביא לידי רתיחה
ולקרר
לשים בקערת ערבוב
500 גרם קמח לבן עם שמרים
או חצי קילו קמח לבן פלוס 1 כף שמרים יבשים
או 35 גרם שמרים טריים
1/4 כפית מלח
2 כפיות סוכר
להוסיף מים פושרים תוך כדי ערבוב
עד שמתקבל בצק כמו מרקם של ביצה
או בלילת פנקייק
יוצא בין 3-4 כוסות מים םושרים
לכסות עם ניילון נצמד ומתפיחים
לאחר שהבצק תפח לערבב עוד פעם להוריד את האויר
לכסות בניילון נצמד ולהתפיח
להכין מחבת רחבה עם שמן קנולה או חמניות
למלא 1/3גובה המחבת בשמן
לאחר מכן להעביר לשק זילוף או
בקבוק לחיץ
חותחים חור קטן בשק
ומזלפים ספירלות שבלולים
מטגנים משני הצדדים עד הזהבה
להוציא לנייר מגבת
ולטבול כמה שניות בסירופ הקר בטמפרטורת החדר
לסירופ הסוכר לטבילת הזנגולה
לשים בסיר קטן
1.1/3כוסות מים מהברז 220 גרם
2.5 כוסות סוכר 370 גרם
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סירופ מייפל
או כף מיץ לימון
להביא לידי רתיחה
ולקרר
תגובות
הוסף רשומת תגובה