פסטה מהירה עם אפונה,שמן זית פסטו טעימה וקלת הכנה מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ






החומרים

לפסטה
לקחת סיר גדול למלא במלא מים
להרתיח להוסיף 1 כפית מלח
1 כף שמן
להוסיף
400 גרם אפונה קפואה
להוסיף ביחד ספגטי מקרוני שבור
מספר 8
להרתיח לפי הוראות היצרן
ולסנן

בינתיים

לחתוך 2 בצלים גדולים
לרצועות קצרות או לקוביות קטנות
לחמם סיר
לשים 2 כפות שמן זית
ולטגן את הבצלים כחמש דקות
לערבב מידי מפעם עד שהבצל יותר
רך ואפשר מעט זהוב

להוסיף
6 כפיות פסטו ולערבב
להוסיף את הפסטה והאפונה המבושלים
להוסיף
מעט פלפל שחור
1 כפית מלח
לערבב היטב על האש תוך כדי ערבוב
כשתי דקות
להגיש כך
או לשים בצלחת ולפזר
 מעל פרמז'ן מגורד

תגובות