החומרים
1 בצל בינוני לחתוך לקוביות קטנות מאוד
1 פלפל אדום חתוך לרצועות קצרות ולקוביות
לשים במחבת טפלון
1 כף שמן זית
לטגן את הבצל עד שהוא יותר רך וטיפה
זהוב כארבע דקות
להוסיף את הפלפלים ולטגן כשלוש
ארבע דקות לערבב מידי פעם
להוסיף 1 קופסה תירס מסוננת 330 גרם
לטגן כדקה
בקערה אחרת לשים
4-5 ביצים
מעט פלפל שחור
כחצי כפית שטוחה מלח או לפי הטעם
לקשקש את הביצים
ולשפוך את הביצים מעל הירקות במחבת
לפזר כמה חתיכות גבינה צהובה
לכסות עם מכסה או צלחת
ולבשל כשלוש דקות על אש יותר נמוכה
לאחר שלמעלה החביתה יותר יציבה לשחרר שוליים
עם סכין
להניח מעל החביתה נייר אפייה
ומעל הנייר לשים צלחת
ולהפוך את
החביתה לצלחת
עכשיו להרים את החביתה עם הנייר
ולהניח עם הנייר לתוך המחבת
ולבשל כשלוש דקות עם מכסה או
צלחת
ולהגיש
תגובות
הוסף רשומת תגובה