משה בתיבה פיקנטי מהיר מעולה ממטבח בקלי קלות ליהי קרויץ







החומרים

בצק עלים מרודד
חבילת נקניקיות רצוי בוטיק או יותר בריאות
פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
סלט מטבוחה או טורקי מוכן או קטשופ

ביצה למריחה
שומשום לפיזור

לוקחים את רצועת בצק העלים וחותכים לרוחב גודל נקניקייה
לקחתי נקניקיות גדולות וחתכתי מחבנים של 
10 ס"מ ×7 ס"מ

שמתי כפית שטוחה של סלט תורכי
בקצה הבצק
מניחים נקניקייה 
שמים 2 רצועות פלפלים
אפשר גם גרגירי תירס

מגלגלים לסיגר כשפתח הבצק למטה

שמים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
חורצים בעזרת סכין על הבצק כ-4 חריצים  באלכסון

מברישים בביצה טרופה
ומפזרים קצת שומשום

אפיה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
כ-25 דקות עד קריספיות והזהבה





תגובות