English recipe listed belw
החומרים מדודים או בגרמים
או בכוס פלסטיק חד פעמית
לשתייה קרה
לשים בקערת ערבוב
3/4 כוס סוכר 100 גרם
1/2 כוס שמן קנולה 90 גרם
1 כפית תמצית וניל
1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
1/4 כפית מלח
1.5 ביצים (כן ביצה וחצי)
150 גרם מרגרינה בטעם חמאה
או חמאה רכה חתוכה לקוביות
5 כוסות קמח 500 גרם
להתחיל ללוש בידיים
ולהוסיף כמה כפות מי ברז או מיץ
תפוזים לפי הצורך
עד שמתקבל בצק נעים
לכסות בניילון נצמד
ולהניח במקרר כשעה למנוחה
למריחה
חצי ביצה שהשארנו
למלית
כ-200 גרם אגוזים גרוסים גס
100 גרם צימוקים
טחינה גולמית
כ-70 גרם שומשום
לאחר מכן לחלק לשלושה חלקים
או לארבעה חלקים אם אתם רוצים רולדות יותר
צרות
לקמח את שולחן העבודה והבצק
לרדד למלבן דק 3 מ"מ
בערך 50×40 ס"מ
לפזר על הבצק כשלוש כפות סוכר חום
למי שאין אז לבן
לפזר מעל אגוזים גרוסים גס
וחופן צימוקים
לזלף מעל 3 כפיות טחינה גולמית
לפזר כף וחצי שומשום
לגלגל לרולדה
להניח על נייר אפייה בתבנית
ולחתוך למשולשים כהה זוית
עם סכין גלית רצוי
לאחר מכן להבריש בחצי ביצה שהשארנו
לאפות ב-180 מעלות עד הזהבה
כשלושים דקות לרולדה העבה
The ingredients are measured or in grams
or in a disposable plastic cup
for a cold drink
put in a mixing bowl
3/4 cup sugar 100 grams
1/2 cup canola oil 90 grams
1 teaspoon vanilla extract
1 bag of baking powder 10 grams
1/4 teaspoon of salt
1.5 eggs (yes an egg and a half)
150 grams of butter-flavored margarine
or soft butter cut into cubes
5 cups of flour 500 grams
start kneading with hands
and add a few tablespoons of tap water or juice
Oranges as needed
until a pleasant dough is obtained
Cover with plastic wrap
and put in the fridge for about an hour to rest
for application
Half an egg we left
for stuffing
About 200 grams of coarsely chopped nuts
100 grams of raisins
raw tehini
About 70 grams of sesame
Then divide into three parts
Or for four parts if you want more roulades
Trouble
Flour the work table and the dough
Roll out into a 3 mm thin rectangle
About 50x40 cm
Sprinkle about three tablespoons of brown sugar on the dough
For those who don't have a son
Sprinkle over coarsely chopped nuts
and a handful of raisins
Sprinkle over 3 teaspoons of raw tahini
Sprinkle a tablespoon and a half of sesame seeds
to roll
Place on baking paper in a pan
and cut into dark triangles
Preferably with a corrugated knife
Then brush with half the egg we left
Bake at 180 degrees until golden
About thirty minutes for the thick roulade
תגובות
הוסף רשומת תגובה