החומרים
מדוד בגרמים או בכוסות חד פעמיות לשתייה קרה
לשים בקערה
1.1/3 כוסות סוכר לבן 200 גרם
1.5 שמן קנולה 230 גרם
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית מלח
1 כפית אבקת אפייה
1 גרידת לימון קטן
4 ביצים
1.5 גזרים בינוניים מגורדים במגרדת גסה
1/2 כפית קינמון
לערבב
ולהוסיף
1.5 כוסות אגוזי מלך קצוצים 100 גרם
1 כוס צימוקים 100 גרם
חופן חמוציות 30 גרם
לערבב
להוסיף
1 כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
2 כוסות קמח מנופה 200 גרם
לערבב קצר לעיסה הומוגנית
לשפוך את העיסה לתבנית אינגליש גדולה
או אם נשארה עיסה לאפות בתבניות מאפינ'ס
לאפות בתנור חם 170 מעלות
אפייה כ-40-50 דקות לפי הצורך
ציפוי לימוני לעוגה
לשים בקערה קטנה
1 כוס אבקת סוכר
מעט תמצית וניל
כחצי מיץ לימון קטן סחוט
לערבב ואם יש צורך
להוסיף עוד טיפת מי ברז
העיסה צריכה להיות במקרם
כמו דבש
למרוח מעל העוגה
ולגרד מעל מעט קליפת לימון
the materials
Measure in grams or in disposable cold drink cups
put in a bowl
1.1/3 cups white sugar 200 grams
1.5 canola oil 230 grams
1 teaspoon vanilla extract
1/4 teaspoon of salt
1 teaspoon baking powder
1 small lemon zest
4 eggs
1.5 medium carrots grated on a coarse grater
1/2 teaspoon of cinnamon
mix
and add
1.5 cups chopped walnuts 100 grams
1 cup raisins 100 grams
A handful of cranberries 30 grams
mix
add
1 flat teaspoon baking soda powder
2 cups of sifted flour 200 grams
Mix briefly to a homogeneous paste
Pour the pulp into a large English pan
Or if there is dough left to bake in muffin tins
Bake in a hot oven at 170 degrees
Bake for about 40-50 minutes as needed
Lemon icing for the cake
put in a small bowl
1 cup powdered sugar
A little vanilla extract
About half the juice of a small squeezed lemon
and mix if necessary
Add another drop of tap water
The pulp should be in the cream
like honey
Spread over the cake
and grate over a little lemon peel
תגובות
הוסף רשומת תגובה