An English recipe is listed below
החומרים לעוגה
מדוד בגרמים או בכוס קרטון שתייה קרה
או כוס זכוכית לתה
5 ביצים גדולות מופרדות לחלבונים וחלמונים
1 כוס סוכר 250 גרם
1/4 כפית מלח
1 כוס שמן קנולה 220 גרם
1 כפית סוכר וניל
1 כוס קמח לבן
1 כפית אבקת אפייה
1 כוס אגוזים קצוצים
1 כוס קוקוס
100 גרם שוקולד מריר מגורד או
קצוץ בסכין דק דק
אופן הכנת העוגה
לשים את החלבונים במיקסר
להתחיל להקציף וכאשר קצף מלבין
להוסיף את הסוכר בהדרגה ואת המלח
לאחר שהחלבונים הוצפו לעיסה בהירה
להוסיף את החלמונים והוניל ולהקציף עוד 2 דקות
להוריד את המהירות לבינונית
להוסיף את השמן בזילוף לעוד 2 דקות
להוריד מהמיקסר,
להוסיף ולערבב בעטיפה
קמח, שוקולד, קוקוס, אגוזים, אבקת אפייה
לשמן תבנית 24-26 ס"מ
או לרפד סיר ג'חנון בנייר אפייה
לשפוך את העיסה
ולאפות בתנור שחומם מראש ל-160
מעלות
כ-30-40 דקות לפי הצורך ולקרר
לשים את החלבונים במיקסר
להתחיל להקציף וכאשר קצף מלבין
להוסיף את הסוכר בהדרגה ואת המלח
לאחר שהחלבונים הוצפו לעיסה בהירה
להוסיף את החלמונים והוניל ולהקציף עוד 2 דקות
להוריד את המהירות לבינונית
להוסיף את השמן בזילוף לעוד 2 דקות
להוריד מהמיקסר,
להוסיף ולערבב בעטיפה
קמח, שוקולד, קוקוס, אגוזים, אבקת אפייה
לשמן תבנית 24-26 ס"מ
או לרפד סיר ג'חנון בנייר אפייה
לשפוך את העיסה
ולאפות בתנור שחומם מראש ל-160
מעלות
כ-30-40 דקות לפי הצורך ולקרר
לסירופ להרטבת העוגה
לשים בסיר על האש
1 כוס סוכר 200 גרם
2 כוסות מי ברז 500 גרם
1 כפית תמצית וניל
להביא לידי רתיחה
וכשהסוכר נמס לכבות ולקרר
לקרם שוקולד לציפוי
ניתן להכין גנש
150 גרם שמנת צמחית או חלבית
להביא לידי רתיחה לכבות ולהוסיף
150 גרם שוקולד מריר לערבב
עד שהקרם יציב
לשים בסיר על האש
3 כפות סוכר
2 כפות קקאו
1/2 כוס מי ברז בכוס פלסטיק
100 גרם
1 כפית תמצית רום
להביא לידי רתיחה
לכבות להוסיף
100 גרם מרגרינה או חמאה
2 כפות אבקת שוקולית
לערבב
לקרר מעט מידי פעם לערבב
לקחת שיפוד ולחורר את העוגה
להרטיב עם הסירופ רצוי להרטיב
כמעט את כל הסירופ
לצפות בקרם השוקולד
ולפזר מעל קצת אגוזים קצוצים
או קוקוס
לקחת שיפוד ולחורר את העוגה
להרטיב עם הסירופ רצוי להרטיב
כמעט את כל הסירופ
לצפות בקרם השוקולד
ולפזר מעל קצת אגוזים קצוצים
או קוקוס
The ingredients for the cake
Measure in grams or in a cold drink carton cup
or a glass for tea
5 large eggs separated into whites and yolks
1 cup of sugar 250 grams
1/4 teaspoon of salt
1 cup of canola oil 220 grams
1 teaspoon of vanilla sugar
1 cup white flour
1 teaspoon baking powder
1 cup chopped nuts
1 cup of coconut
100 grams of grated dark chocolate or
finely chopped with a knife
How to make the cake
Put the egg whites in the mixer
start to foam and when foam whitens
Add the sugar gradually and the salt
After the whites have been whipped into a light paste
Add the egg yolks and vanilla and beat for another 2 minutes
reduce the speed to medium
Add the oil in a drizzle for another 2 minutes
download from the mixer,
add and mix in the wrapper
Flour, chocolate, coconut, nuts, baking powder
Grease a 24-26 cm pan
Or line a Jehanon pot with baking paper
pour the pulp
and bake in an oven preheated to 160
degrees
About 30-40 minutes as needed and cool
for the syrup to moisten the cake
put in a pot on the fire
1 cup of sugar 200 grams
2 cups of tap water 500 grams
1 teaspoon vanilla extract
bring to a boil
And when the sugar melts, turn off and cool
For chocolate cream for coating
Ganesha can be prepared
150 grams of vegetable or dairy cream
Bring to a boil, turn off and add
Mix 150 grams of dark chocolate
until the cream is firm
put in a pot on the fire
3 tablespoons of sugar
2 tablespoons of cocoa
1/2 cup of tap water in a plastic cup
100 g
1 teaspoon rum extract
bring to a boil
turn off add
100 grams of margarine or butter
2 tablespoons chocolate powder
to stir
Cool a little and mix occasionally
Take a skewer and pierce the cake
Moisten with the syrup preferably moisten
almost all the syrup
Watch the chocolate cream
and sprinkle some chopped nuts on top
or coconut
תגובות
הוסף רשומת תגובה