עוגת משגעת שוקולד וקוקוס בשכבות שילוב מנצח פרווה,צמחוני מטבח בקלי קלות ליהי קרויץAmazing chocolate and coconut layer cake
Recipe listed in English below
החומרים לעוגת השוקולד
החומרים לתבנית גדולה מלבנית 50×40 ס"מ
מדוד בגרמים או בכוסות פלסטיק חד פעמיות לשתייה קרה
לשים בקערה
5 ביצים שלמות
1.1/3 כוסות סוכר 200 גרם
1/3 כוס אבקת קקאו 20 גרם
רבע כפית מלח
מעט תמצית רום
1.1/3 שמן קנולה 200 גרם
1 כוס מלאה של אבקת שוקולית 150 גרם
1 כפית אבקת אפייה 5 גרם
לערבב עם מטרפה
ולהוסיף-
1/2 כוס מי ברז 85 גרם לערבב היטב
ולהוסיף
1.5 קמח לבן 160 גרם ולערבב לעיסה חלקה
לשמן את התבנית
לשפוך את העיסה ולאפות בתנור מחומם מראש
ל-160 מעלות כ-30-40 דקות
לא לייבש ולקרר
לשכבת הקוקוס
לשים על האש סיר
לשים בתוכו
200 גרם קרם או חלב קוקוס חצי מיכל
1 כוס סוכר 200 גרם
1 כפית תמצית וניל
200 גרם מרגרינה בטעם חמאה
או לחלבי חמאה
לבשל עד שהמרגרינה והסוכר נמס
להוריד מהאש
ולהוסיף
לפי הצורך קוקוס טחון
הוספתי 4 כוסות קוקוס
בערך כ-300 גרם קוקוס
ולערבב
להרכבת העוגה
למרוח על העוגה שכבה של ריבת תות טעימה
מעל הריבה למרוח ישר את תערובת הקוקוס
לשים במקרר לחצי שעה
לאחר קירור למרוח שוקולד מומס
שוקולד לציפוי-
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
להמיס במיקרוגל או בבאן מרי-סיר מעל סיר עם מים
להוסיף 2-3 כפות שמן קנולה לערבב
למרוח על העוגה לישר ולקרר
לחתוך לקוביות קטנות כ-3×3 ס"מ
ניתן להקפיא חתוך למנות
The ingredients for the chocolate cake
The ingredients for a large rectangular mold 50x40 cm
Measure in grams or in disposable plastic cups for cold drinks
put in a bowl
5 whole eggs
1.1/3 cups of sugar 200 grams
1/3 cup cocoa powder 20 grams
A quarter of a teaspoon of salt
A little rum extract
1.1/3 canola oil 200 grams
1 full cup of chocolate powder 150 grams
1 teaspoon baking powder 5 grams
mix with a whisk
and add-
1/2 cup tap water 85 grams mix well
and add
1.5 white flour 160 grams and mix to a smooth paste
grease the mold
Pour the pulp and bake in a preheated oven
at 160 degrees for about 30-40 minutes
Do not dry and cool
to the coconut layer
Put a pot on the fire
put in it
200 grams of cream or half a container of coconut milk
1 cup of sugar 200 grams
1 teaspoon vanilla extract
200 grams of butter-flavored margarine
or buttermilk
Cook until the margarine and sugar melt
take off the heat
and add
As needed, ground coconut
I added 4 cups of coconut
About 300 grams of coconut
and mix
to assemble the cake
Spread a layer of delicious strawberry jam on the cake
Spread the coconut mixture straight over the jam
Put in the fridge for half an hour
After cooling, apply melted chocolate
chocolate for coating-
200 grams of dark chocolate broken into cubes
Melt in the microwave or in a bain-marie over a pot of water
Add 2-3 tablespoons of canola oil and mix
Spread on the cake to smooth and cool
Cut into small cubes about 3x3 cm
Can be frozen cut into portions
תגובות
הוסף רשומת תגובה