עוגת משגעת שוקולד וקוקוס בשכבות שילוב מנצח פרווה,צמחוני מטבח בקלי קלות ליהי קרויץAmazing chocolate and coconut layer cake













Recipe listed in English below

החומרים לעוגת השוקולד
החומרים לתבנית גדולה מלבנית 50×40 ס"מ

מדוד בגרמים או בכוסות פלסטיק חד פעמיות לשתייה קרה

לשים בקערה

5 ביצים שלמות
1.1/3 כוסות סוכר 200 גרם
1/3 כוס אבקת קקאו 20 גרם
רבע כפית מלח
מעט תמצית רום
1.1/3 שמן קנולה 200 גרם
1 כוס מלאה של אבקת שוקולית 150 גרם
1 כפית אבקת אפייה 5 גרם
לערבב עם מטרפה 
ולהוסיף-
1/2 כוס מי ברז 85 גרם לערבב היטב
ולהוסיף
1.5 קמח לבן 160 גרם ולערבב לעיסה חלקה

לשמן את התבנית
לשפוך את העיסה ולאפות בתנור מחומם מראש
ל-160 מעלות כ-30-40 דקות
לא לייבש ולקרר

לשכבת הקוקוס
לשים על האש סיר
לשים בתוכו
200 גרם קרם או חלב קוקוס חצי מיכל
1 כוס סוכר 200 גרם
1 כפית תמצית וניל
200 גרם מרגרינה בטעם חמאה
או לחלבי חמאה
לבשל עד שהמרגרינה והסוכר נמס
להוריד מהאש 
ולהוסיף
לפי הצורך קוקוס טחון
הוספתי 4 כוסות קוקוס 
בערך כ-300 גרם קוקוס
ולערבב

להרכבת העוגה
למרוח על העוגה שכבה של ריבת תות טעימה

מעל הריבה למרוח ישר את תערובת הקוקוס
לשים במקרר לחצי שעה

לאחר קירור למרוח שוקולד מומס

שוקולד לציפוי-
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
להמיס במיקרוגל או בבאן מרי-סיר מעל סיר עם מים
להוסיף 2-3 כפות שמן קנולה לערבב
למרוח על העוגה לישר ולקרר

לחתוך לקוביות קטנות כ-3×3  ס"מ
ניתן להקפיא חתוך למנות
The ingredients for the chocolate cake

 The ingredients for a large rectangular mold 50x40 cm


 Measure in grams or in disposable plastic cups for cold drinks


 put in a bowl


 5 whole eggs

 1.1/3 cups of sugar 200 grams

 1/3 cup cocoa powder 20 grams

 A quarter of a teaspoon of salt

 A little rum extract

 1.1/3 canola oil 200 grams

 1 full cup of chocolate powder 150 grams

 1 teaspoon baking powder 5 grams

 mix with a whisk

 and add-

 1/2 cup tap water 85 grams mix well

 and add

 1.5 white flour 160 grams and mix to a smooth paste


 grease the mold

 Pour the pulp and bake in a preheated oven

 at 160 degrees for about 30-40 minutes

 Do not dry and cool


 to the coconut layer

 Put a pot on the fire

 put in it

 200 grams of cream or half a container of coconut milk

 1 cup of sugar 200 grams

 1 teaspoon vanilla extract

 200 grams of butter-flavored margarine

 or buttermilk

 Cook until the margarine and sugar melt

 take off the heat

 and add

 As needed, ground coconut

 I added 4 cups of coconut

 About 300 grams of coconut

 and mix


 to assemble the cake

 Spread a layer of delicious strawberry jam on the cake


 Spread the coconut mixture straight over the jam

 Put in the fridge for half an hour


 After cooling, apply melted chocolate


 chocolate for coating-

 200 grams of dark chocolate broken into cubes

 Melt in the microwave or in a bain-marie over a pot of water

 Add 2-3 tablespoons of canola oil and mix

 Spread on the cake to smooth and cool


 Cut into small cubes about 3x3 cm

 Can be frozen cut into portions




תגובות