עוגיות שקדים פריכות ומהירות ללא מיקסר פרווה או חלבי מטבח בקלי קלות










English recipe listed below





החומרים

הכל מדוד בגרמים או בכוס 
פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה

לשים בקערה

5 כוסות קמח לבן  500 גרם

1 שקית אבקת אפייה

1 כוס שקדים טחונים 100 גרם

3/4 כוס שמן קנולה 100 גרם

1.1/3 כוסות סוכר 200 גרם

1 כפית תמצית וניל

1/2 כפית שטוחה מלח

2 ביצים

גרידת תפוז או לימון או מנדרינה

200 גרם מרגרינה בטעם חמאה או חמאה רכה בטמפרטורת החדר

2-3 כפות מי ברז לפי הצורך

לערבב ידנית עד אשר מתקבל כדור בצק


כ- 200 גרם שקדים גרוסים

לחלק את הבצק לגודל של משמש קטן

לפזר על שולחן העבודה קצת מהשקדים או על נייר
אפייה

ליצור מהבצק נקניק באורל כ-7 ס"מ
ולגלגל בשקדים

ליצור צורת פרסה
ולהניח ישר בתבנית מרופדת בנייר אפייה
לשמור מרחק בין העוגיות

אפייה ב-170 מעלות כ-25 דקות לפי 
הצורך עד שהם
זהובות וקריספיות
לקרר מעט


לציפוי שוקולד

בקערת מיקרוגל או בבן מארי
להניח 200 גרם שוקולד מריר

להמיס

להוסיף 2 כפיות שמן קנולה לערבב

לטבול את קצוות העוגיות בשוקולד
להוריד עודפים
ולהניח על נייר אפייה עד שהשוקולד מתקשה
אפשר להכניס לזירוז כמה דקות במקרר
או במקפיא

לאחר מכן לשמור בקופסה
 סגורה מחוץ למקרר

the materials

 Everything is measured in grams or a cup

 Disposable plastic for cold drinks

 put in a bowl

 5 cups of white flour 500 grams

 1 bag of baking powder

 1 cup ground almonds 100 grams

 3/4 cup canola oil 100 grams

 1.1/3 cups of sugar 200 grams

 1 teaspoon vanilla extract

 1/2 flat teaspoon salt

 2 eggs

 Zest of an orange or lemon or tangerine

 200 grams of butter-flavored margarine or soft butter at room temperature

 2-3 tablespoons of tap water as needed

 Mix by hand until a ball of dough is obtained


 About 200 grams of ground almonds

 Divide the dough into the size of a small apricot

 Spread some of the almonds on the work table or on paper
 baking

 Make a 7 cm sausage from the dough
 and roll in almonds

 make a horseshoe shape
 and place straight in a pan lined with baking paper
 Keep a distance between the cookies

 Bake at 170 degrees for about 25 minutes according to

 the need until they
 Golden and crispy
 cool slightly


 for chocolate coating

 In a microwave bowl or bain marie
 Place 200 grams of dark chocolate

 melt

 Add 2 teaspoons of canola oil and mix

 Dip the edges of the cookies in chocolate
 download excesses
 and place on baking paper until the chocolate hardens
 You can put it in the fridge for a few minutes to speed it up
 or in the freezer

 Then keep in the box

 closed outside the refrigerator

תגובות