English recipe listed below
החומרים
הכל מדוד בגרמים או בכוס
הכל מדוד בגרמים או בכוס
פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
לשים בקערה
5 כוסות קמח לבן 500 גרם
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס שקדים טחונים 100 גרם
3/4 כוס שמן קנולה 100 גרם
1.1/3 כוסות סוכר 200 גרם
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית שטוחה מלח
2 ביצים
גרידת תפוז או לימון או מנדרינה
200 גרם מרגרינה בטעם חמאה או חמאה רכה בטמפרטורת החדר
2-3 כפות מי ברז לפי הצורך
לערבב ידנית עד אשר מתקבל כדור בצק
כ- 200 גרם שקדים גרוסים
לחלק את הבצק לגודל של משמש קטן
לפזר על שולחן העבודה קצת מהשקדים או על נייר
אפייה
ליצור מהבצק נקניק באורל כ-7 ס"מ
ולגלגל בשקדים
ליצור צורת פרסה
ולהניח ישר בתבנית מרופדת בנייר אפייה
לשמור מרחק בין העוגיות
אפייה ב-170 מעלות כ-25 דקות לפי
לשים בקערה
5 כוסות קמח לבן 500 גרם
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס שקדים טחונים 100 גרם
3/4 כוס שמן קנולה 100 גרם
1.1/3 כוסות סוכר 200 גרם
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית שטוחה מלח
2 ביצים
גרידת תפוז או לימון או מנדרינה
200 גרם מרגרינה בטעם חמאה או חמאה רכה בטמפרטורת החדר
2-3 כפות מי ברז לפי הצורך
לערבב ידנית עד אשר מתקבל כדור בצק
כ- 200 גרם שקדים גרוסים
לחלק את הבצק לגודל של משמש קטן
לפזר על שולחן העבודה קצת מהשקדים או על נייר
אפייה
ליצור מהבצק נקניק באורל כ-7 ס"מ
ולגלגל בשקדים
ליצור צורת פרסה
ולהניח ישר בתבנית מרופדת בנייר אפייה
לשמור מרחק בין העוגיות
אפייה ב-170 מעלות כ-25 דקות לפי
הצורך עד שהם
זהובות וקריספיות
לקרר מעט
לציפוי שוקולד
בקערת מיקרוגל או בבן מארי
להניח 200 גרם שוקולד מריר
להמיס
להוסיף 2 כפיות שמן קנולה לערבב
לטבול את קצוות העוגיות בשוקולד
להוריד עודפים
ולהניח על נייר אפייה עד שהשוקולד מתקשה
אפשר להכניס לזירוז כמה דקות במקרר
או במקפיא
לאחר מכן לשמור בקופסה
זהובות וקריספיות
לקרר מעט
לציפוי שוקולד
בקערת מיקרוגל או בבן מארי
להניח 200 גרם שוקולד מריר
להמיס
להוסיף 2 כפיות שמן קנולה לערבב
לטבול את קצוות העוגיות בשוקולד
להוריד עודפים
ולהניח על נייר אפייה עד שהשוקולד מתקשה
אפשר להכניס לזירוז כמה דקות במקרר
או במקפיא
לאחר מכן לשמור בקופסה
סגורה מחוץ למקרר
the materials
Everything is measured in grams or a cup
Disposable plastic for cold drinks
put in a bowl
5 cups of white flour 500 grams
1 bag of baking powder
1 cup ground almonds 100 grams
3/4 cup canola oil 100 grams
1.1/3 cups of sugar 200 grams
1 teaspoon vanilla extract
1/2 flat teaspoon salt
2 eggs
Zest of an orange or lemon or tangerine
200 grams of butter-flavored margarine or soft butter at room temperature
2-3 tablespoons of tap water as needed
Mix by hand until a ball of dough is obtained
About 200 grams of ground almonds
Divide the dough into the size of a small apricot
Spread some of the almonds on the work table or on paper
baking
Make a 7 cm sausage from the dough
and roll in almonds
make a horseshoe shape
and place straight in a pan lined with baking paper
Keep a distance between the cookies
Bake at 170 degrees for about 25 minutes according to
the need until they
Golden and crispy
cool slightly
for chocolate coating
In a microwave bowl or bain marie
Place 200 grams of dark chocolate
melt
Add 2 teaspoons of canola oil and mix
Dip the edges of the cookies in chocolate
download excesses
and place on baking paper until the chocolate hardens
You can put it in the fridge for a few minutes to speed it up
or in the freezer
Then keep in the box
closed outside the refrigerator
תגובות
הוסף רשומת תגובה