החומרים
1 ק"ג פרגיות שלמות ללא עור אבל אפשרי
גם עם עור
1.5 כפיות סילאן
מעט פפריקה חריפה ומעט פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית מלח
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1.5 כפות שמן זית
לערבב הכל בקערה
לאורז
לשים בתבנית הגשה כמו פיירקס גדולה או סיר לתנור
2 בצלים גדולים חתוכים קטן מאוד
3 כוסות אורז בסמטי או אורז פרסי
1 קופסה פטריות משומרות מסוננת מהנוזלים
1 קופסה אפונה וגזר שימורים
מסוננת מהנוזלים
3 כפות שמן זית
מעט פלפל שחור
1.5 כפיות מלח
1/3
1/3
5 כוסות מים מהברז
לערבב הכל
להניח מעל האורז את הפרגיות
לכסות עם נייר אפייה ועליו נייר כסף
לאפות בתנור מחומם מראש
ל-220 מעלות
לאפות כ-40 דקות מכוסה
לאחר 40 דקות להסיר את הניערות
ולהזהיב בתנור כעשר דקות
תגובות
הוסף רשומת תגובה