עוגת שוקולד מטריפה פרווה ללא מיקסר מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ






החומרים מדודים בגרמים או
 בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
לשים בקערה אחת
100 גרם שוקולד מריר שבור
3.1/4 כוסות מים רותחים 400 גרם
לערבב

בקערה שנייה
לשבור 6 ביצים שלמות
1.3/4 כוסות סוכר 230 גרם
1.5 כוסות אבקת שוקולית 150 כרם
3/4 כוס קקאו 33 גרם
1.3/4 כוסות שמן 220 גרם

לערבב עם מטרפה

ולהוסיף לסרוגין פעם קמח פעם עיסת שוקולד 
וכך הלאה
3.3/4 כוסות קמח מנופה 300 גרם
2 שקיות אבקת אפייה 20 גרם

לשים בתבנית  משומנת 
מלבנית גדולה 50×40 ס"מ
אפייה בתנור מחומם מראש ל160 מעלות כ--30 -40 
דקות

לאחר שהעוגה יצאה מהתנור והיא חמה
ליצור חורים בעזרת שיפוד
לשפוך חצי מכמות קרם השוקולד
ליישר להמתין כחמש דקות ולשפוך את שאר
קרם השוקולד וליישר
ואת עיסת השוקולד

לקרם השוקולד

לשים בקלחת

1 כוס מי ברז 150 גרם 
3/4 כוס קקאו 30 גרם
1 כוס סוכר לבן 130 גרם
100 גרם שוקולד מריר
1 כפית תמצית רום
להביא לידי רתיחה תוך כדי בחישה
להוריד מהאש
ולהוסיף 200 גרם מרגרינה או חמאה
ולערבב לקרם חלק ויפה

לחורר את העוגה בעזרת שיפוד
ולצפות את העוגה בחצי קרם
לחכות כחמש דקות 
ולצפות בשאר הקרם שיהיה חלק

Ingredients are measured in grams or
 In a disposable plastic cup for cold drinks
A plastic cup is equal to three-quarters of a cup
International measurement
Put in one bowl
100 grams of broken dark chocolate
3.1/4 cups of boiling water 400 grams
Mix

In a second bowl
Break 6 whole eggs
Add
1.3/4 cups sugar 230 grams
1.5 cups chocolate powder 150 grams
3/4 cup unsweetened cocoa
33 grams
1.3/4 cups oil 220 grams
Mix with a whisk

And add alternately once flour 
once the cooked chocolate
and so on
3.3/4 cups sifted flour 300 grams
2 sachets baking powder 20 grams
 And Mix

Place in a large rectangular pan 50×40 cm
Bake in a preheated oven at 160 degrees 

About 30 -40 minutes

For the chocolate cream
Put in a small saucepan
1 cup tap water 150 grams
3/4 cup cocoa 30 grams
1 cup white sugar 130 grams
100 grams dark chocolate
1 teaspoon rum extract
Bring to a boil while stirring
Remove from cooking
And add 200 grams margarine or butter

And mix until smooth and creamy

Pierce the cake with a skewer
and cover the cake with half the cream
wait about five minutes
and cover with the rest of the cream until smooth

תגובות