אורז ביריאני בסגנון הודי














English recipe listed below

2 בצלים גדולים לחתוך לרצועות דקות
וקצרות
1 גזר גדול חתוך למקלות קטנות

1 כוס אפונה קפואה
1 קופסה גרגירי חומוס מבושלים
לסנן

1/2 כוס חלב קוקוס
2 כוסות אורז בסמטי
2.5 כוסות מים רתוחים
1 כף שמן זית
1 כף שמן קנולה
1 שן שום מעוכה
מעט פפריקה חריפה
1/4כפית קינמון
1/2 כפית כורכום
1/4כפית כמון
כ-1 כפית מלח

לשים בסיר על האש שמן
לטגן את הבצל והגזר עד שהוא יותר
רך כשש דקות
להוסיף את התבלינים ולערבב 
כעשרים דקות

להוסיף את האפונה וגרגירי החומוס
לערבב
להוסיף את האורז
להוסיף את המים וחלב הקוקוס

לערבב
להביא לידי רתיחה
לכסות עם מכסה
להנמיך את האש לאש קטנה
ולבשל כ-25 דקות

2 large onions cut into thin strips
and short
1 large carrot cut into small sticks

1 cup frozen peas
1 box of cooked chickpeas
filter

1/2 cup coconut milk
2 cups basmati rice
2.5 cups of boiled water
1 tablespoon olive oil
1 tablespoon canola oil
1 crushed garlic clove
A little hot paprika
1/4 teaspoon of cinnamon
1/2 teaspoon of turmeric
1/4 teaspoon cumin
About 1 teaspoon of salt

put oil in a pot on the fire
Fry the onion and carrot until it is more
Soft about six minutes
Add the spices and mix 
about twenty minutes

Add the peas and chickpeas
mix
add the rice
Add the water and coconut milk

mix
bring to a boil
cover with a lid
lower the heat to a low flame
and cook for about 25 minutes





תגובות