אורז ביריאני בסגנון הודי






2 בצלים גדולים לחתוך לרצועות דקות
וקצרות
1 גזר גדול חתוך למקלות קטנות

1 כוס אפונה קפואה
1 קופסה גרגירי חומוס מבושלים
לסנן

1/2 כוס חלב קוקוס
2 כוסות אורז בסמטי
2.5 כוסות מים רתוחים
1 כף שמן זית
1 כף שמן קנולה
1 שן שום מעוכה
מעט פפריקה חריפה
1/4כפית קינמון
1/2 כפית כורכום
1/4כפית כמון
כ-1 כפית מלח

לשים בסיר על האש שמן
לטגן את הבצל והגזר עד שהוא יותר
רך כשש דקות
להוסיף את התבלינים ולערבב 
כעשרים דקות

להוסיף את האפונה וגרגירי החומוס
לערבב
להוסיף את האורז
להוסיף את המים וחלב הקוקוס

לערבב
להביא לידי רתיחה
לכסות עם מכסה
להנמיך את האש לאש קטנה
ולבשל כ-25 דקות




תגובות