תפוחי אדמה קריספיים בתנור מעולים עם חיתוך סכין גלית כמה טעים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ






החומרים

כ-700 גרם תפוחי אדמה
לקלף אותם ולחתוך לפרוסות של עובי
כ- ס"מ רצוי סכין גלית שנותנת צורת פסים

לאחר שחתכנו לשים בתבנית רחבה גדולה

לפזר על תפוחי האדמה

2.5 כפיות חרדל דיז'ון
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
מעט פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מתוקה
3 כפות שמן זית
לערבב הכל היטב

ולסדר את תפוחי האדמה שטוח
בתבנית

אפייה בחום גבוה 200 מעלות כ-40דקות
עד שהכל מזהיב וקריספי



תגובות