כרובית מטוגנת הכי טעימה שיש פרווה ,צמחוני מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ






1 כרובית בינונית לחלק לפרחים

(השרתי תחילה בקערה עם מים
1 כפית מלח וכף חומץ כעשרים דקות
לשם הוצאת מזיקים)

לחמם סיר עם הרבה מים
להוסיף
1 כפית מלח
לשים את הכרובית
ולבשל עד שהכרובית יותר רכה
אך שומרת על הצורה ולא מתפרקת
בערך כעשרים דקות לפי הצורך

לסנן ולקרר מעט

בקערה אחת לשים
1 ביצה 
1 כף מים
1/2 כפית שטוחה מלח
מעט פלפל שחור
1/4 כפית פפריקה מתוקה
לקשקש עם מזלג

בצלחת שנייה 
לשים כ-3-4 כפות קמח לבן רגיל

לחמם מחבת לשים כחצי ס"מ שמן

לטבול את הכרובית בקמח
ולאחר מכן למחבת
לטגן היטב מכל הצדדים עד שהכל מזהיב

אפשר לאפות בתנור שחומם ל-190
מעלות כ-20-25 דקות.


תגובות