1 כרובית בינונית לחלק לפרחים
(השרתי תחילה בקערה עם מים
1 כפית מלח וכף חומץ כעשרים דקות
לשם הוצאת מזיקים)
לחמם סיר עם הרבה מים
להוסיף
1 כפית מלח
לשים את הכרובית
ולבשל עד שהכרובית יותר רכה
אך שומרת על הצורה ולא מתפרקת
בערך כעשרים דקות לפי הצורך
לסנן ולקרר מעט
בקערה אחת לשים
1 ביצה
1 כף מים
1/2 כפית שטוחה מלח
מעט פלפל שחור
1/4 כפית פפריקה מתוקה
לקשקש עם מזלג
בצלחת שנייה
לשים כ-3-4 כפות קמח לבן רגיל
לחמם מחבת לשים כחצי ס"מ שמן
לטבול את הכרובית בקמח
ולאחר מכן למחבת
לטגן היטב מכל הצדדים עד שהכל מזהיב
אפשר לאפות בתנור שחומם ל-190
מעלות כ-20-25 דקות.
תגובות
הוסף רשומת תגובה