תפוחי עץ קריספיים בטמפורה פרווה,צמחוני וטבעוני טעימים בטירוף מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ







החומרים
או בגרמים
או מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית 
לשתייה קרה

2 תפוחים ירוקים חתוכים לפרוסות דקות
כ-2 מ"מ עובי
לפזר עילהם יעם סוכר ומעט קינמון

לטמפורה
לשים בקערה

1/2 כוס קורנפלור 50 גרם
1 כוס קמח לבן 120 גרם
1/4כפית מלח
2 כפיות סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית שטוחה אבקת אפייה
להוסיף כ-1 כוס מי ברז

לפי הצורך לערבב עד שמקבלים בלילה דומה
לבלילת פנקייק או כמו טחינה נוזלית

אופן ההכנה
לשים בקלחת קטנה שמן קנולה או חמניות
לגובה של כחצי סיר
לחמם

לטבול את התפוחים בבלילה היטב
ולשים בשמן
לטגן כ-4 דקות
עד שהקרום קריספי וזהוב
להוציא לצלחת עם נייר מגבת
להגשה ולהגיש חם
לסדר בצלחת לבזוק מעט אבקת סוכר
קצת סירופ מייפל
לפזר אגוזים שקדים שומשום




תגובות