סופגניות אשל בטעם פיצה עם צהובה ,זיתים מפנקות ומהירות מטבח בקלי קלות ליהי קאויץ







החומרים ל -25 יחידות
החומרים מדודים בגרמים או בכוסות חד
פעמיות לשתייה קרה

לשים בקערה

2 גביעי יוגורט או אשל או שמנת חמוצה
ביחד 400 גרם

2 ביצים

1 כף שמן זית

1 כפית אבקת אפייה

מעט פלפל שחור

100 גרם גבינה צהובה חתוכה או מגורדת

1/2 כוס טבעות זיתים

כ-1 כפית שטוחה מלח או לפי הטעם

עלי טימין או
1/2 כפית אורגנו יבש

2 כפות חלב

לערבב הכל ולהוסיף

3 כוסות קמח מנופה מלאות עם קצת גבעה
350 גרם קמח

לערבב לעיסה חלקה

לקחת קטשופ ככף גדושה לזלף על העיסה

ולערבב מעט עם כף ליצירת כמו שיש


לחמם קלחת עם שמן קנולה או חמניות
למלא כחצי גובה הקלחת

כשהשמן חם אבל לא רותח
לקחת מהעיסה עם כף של גלידה

או עם שתי כפות
ולהוריד לתוך השמן בזהירות  שהשמן לא יקפוץ

לטגן כ-2  דקות מכל צד סה"כ
כ-4 דקות משני הצדדים או לפי הצורך.
להוציא על נייר מגבת,
להגיש עם מטבלים ירקות ועוד...






תגובות