החומרים ל -25 יחידות
החומרים מדודים בגרמים או בכוסות חד
פעמיות לשתייה קרה
לשים בקערה
2 גביעי יוגורט או אשל או שמנת חמוצה
ביחד 400 גרם
2 ביצים
1 כף שמן זית
1 כפית אבקת אפייה
מעט פלפל שחור
100 גרם גבינה צהובה חתוכה או מגורדת
1/2 כוס טבעות זיתים
כ-1 כפית שטוחה מלח או לפי הטעם
עלי טימין או
1/2 כפית אורגנו יבש
2 כפות חלב
לערבב הכל ולהוסיף
3 כוסות קמח מנופה מלאות עם קצת גבעה
350 גרם קמח
לערבב לעיסה חלקה
לקחת קטשופ ככף גדושה לזלף על העיסה
ולערבב מעט עם כף ליצירת כמו שיש
לחמם קלחת עם שמן קנולה או חמניות
למלא כחצי גובה הקלחת
כשהשמן חם אבל לא רותח
לקחת מהעיסה עם כף של גלידה
או עם שתי כפות
ולהוריד לתוך השמן בזהירות שהשמן לא יקפוץ
לטגן כ-2 דקות מכל צד סה"כ
כ-4 דקות משני הצדדים או לפי הצורך.
להוציא על נייר מגבת,
להגיש עם מטבלים ירקות ועוד...
החומרים מדודים בגרמים או בכוסות חד
פעמיות לשתייה קרה
לשים בקערה
2 גביעי יוגורט או אשל או שמנת חמוצה
ביחד 400 גרם
2 ביצים
1 כף שמן זית
1 כפית אבקת אפייה
מעט פלפל שחור
100 גרם גבינה צהובה חתוכה או מגורדת
1/2 כוס טבעות זיתים
כ-1 כפית שטוחה מלח או לפי הטעם
עלי טימין או
1/2 כפית אורגנו יבש
2 כפות חלב
לערבב הכל ולהוסיף
3 כוסות קמח מנופה מלאות עם קצת גבעה
350 גרם קמח
לערבב לעיסה חלקה
לקחת קטשופ ככף גדושה לזלף על העיסה
ולערבב מעט עם כף ליצירת כמו שיש
לחמם קלחת עם שמן קנולה או חמניות
למלא כחצי גובה הקלחת
כשהשמן חם אבל לא רותח
לקחת מהעיסה עם כף של גלידה
או עם שתי כפות
ולהוריד לתוך השמן בזהירות שהשמן לא יקפוץ
לטגן כ-2 דקות מכל צד סה"כ
כ-4 דקות משני הצדדים או לפי הצורך.
להוציא על נייר מגבת,
להגיש עם מטבלים ירקות ועוד...
תגובות
הוסף רשומת תגובה