החומרים
לשים בסיר על האש
החומרים בגרמים או בכוסות חד פעמיות לשתייה קרה
1.1/3 כוסות מי ברז 230 גרם
1/4 כפית מלח
2 כפות סוכר
100 גרם חמאה או מרגרינה
1 כפית תמצית וניל
להרתיח
ולהוסיף 1.1/3 כוסות קמח לבן
1/4 כפית אבקת אפייה
לערבב במהירות ולבשל כדקה עד
שהעיסה נפרדת מדופן הסיר
לאחר מכן לשים במיקסר עם וו גיטרה
ולערבב כשתי דקות עד שהעיסה קצת מתקררת
להוסיף ביצים כ-3 ביצים לפי הצורך
והוספתי לבסוף עוד 1 כף מי ברז
חשוב להוסיף ביצים אחת אחת
אחרי כלהוספת ביצה אחת ללוש
כדקה וחצי
המרקם צריך להיות נוח לזילוף לא נוזלי מידי
כמו ממרח חומוס
בודקים לוקחים קצת מהעיסה בין
2 אצבעות ומרימים אצבע עם העיסה
נמשכת זה בסדר
לשים בשק זילוף עם צינטר כוכבי
לחמם במחבת שמן קנולה בגובה כשליש
גובה המחבת
לזלף לשמן עם יד אחת לאורך של
כ-5 ס"מ ולחתוך ביד השנייה עם
מספריים
לטגן מצד אחד לצבע זהוב ולהפוך לצד השני
להוציא לצלחת עם נייר מגבת
וכך להמשיך לטגן את הצורוס
לציפוי הצורך
לשים כחצי כוס סוכר
1/4 כפית קינמון לערבב
ולגלגל את הצ'ורוס בסוכר
אפשר גם לטבול ברוטב שוקולד או גנש
שוקולד
לאחר מכן
תגובות
הוסף רשומת תגובה