חצילים אפויים מעולים עם גבינות ורוטב עגבניות בשכבות טעים ובריא חלבי צמחוני מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ
A recipe in English is listed at the end of the video
החומרים
2 חצילים בינוניים חתוכים לפרוסות לאורך
2 בצלים חתוכות לרצועות דקות קצרות
להניח את החצילים בשכבות בתבנית מרופדת
בנייר אפייה
להבריש כל חציל עם מעט שמן זית משני הצדדים
ולפזר עליהם מעט מלח ומעט פלפל
להניח ברווחים את הבצל
לאפות את הכל בתנור חם
200 מעלות כ-20 דקות עד שהחציל יותר רך
למלית גבינה
לשים בקערה
2 גביעי קוטג' 500 גרם
150 גבינה צהובה מגורדת
2 כפות שמן זית
מעט פלפל שחור
1/2 כפית מלח
3 כפות קמח רגיל
לערבב הכל ביחד
להוסיף מעט מי ברז
ולערבב לעיסה נוחה למריחה כמו מרקם
של גבינה לבנה רכה
לרוטב העגבניות
לשים בקערה
1 קופסה עגבניות חתוכות דק 400 גרם
1.5 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור 1 כפית פפריקה מתוקה
3 ענפי טימין או קצת אורגנו אפשר גם יבש
1 כפית סוכר
לערבב הכל ביחד
אופן הרכבת המנה
לקחת תבנית 40×40 ס"מ
לשים בתחתית כף רוטב עגבניות ולמרוח
לפזר עליהם 6 כפיות מי ברז
לשים מעל שכבה של חצילים
מעל החצילים למרוח 1/3 כמות מלית גבינה
לשים על הגבינה כשלוש ארבע כפות רוטב עגבניות
ולמרוח
לפזר מעל חצי מכמות הבצל האפוי
לשים מעל שוב שכבת חציל
למרוח מעל חצי מכמות הגבינה
מעל הגבינה למרוח חצי מרוטב העגביות
לפזר שוב בצל
לכסות שוב בחצילים
למרוח את שאר מלית הגבינה
ומעל לשפוך את כל רוטב העגבניות ולמרוח
לפזר מעל מעט גבינה צהובה
ולזלף מעט שמן זית
אפייה בתנור חם מאוד
180 מעלות כ-40 דקות
the materials
2 medium eggplants cut into slices lengthwise
2 onions cut into short thin strips
Place the eggplants in layers in a lined pan
in baking paper
Brush each eggplant with a little olive oil on both sides
and sprinkle a little salt and a little pepper on them
place the onion in spaces
Bake everything in a hot oven
200 degrees for about 20 minutes until the eggplant is softer
For cheese filling
put in a bowl
2 cottage cups 500 grams
150 grated yellow cheese
2 tablespoons of olive oil
A little black pepper
1/2 teaspoon of salt
3 tablespoons plain flour
mix everything together
Add a little tap water
and mix into a paste that is easy to apply like a texture
of soft white cheese
For the tomato sauce
put in a bowl
1 box of thinly sliced tomatoes 400 grams
1.5 tablespoons of olive oil
1/2 teaspoon of salt
A little black pepper 1 teaspoon sweet paprika
3 sprigs of thyme or some oregano can also be dry
1 teaspoon of sugar
mix everything together
How to assemble the dish
Take a 40x40 cm mold
Put a spoonful of tomato sauce at the bottom and spread
Sprinkle 6 teaspoons of tap water on them
Put a layer of eggplant on top
Spread 1/3 amount of cheese filling over the
eggplants
Put about three to four tablespoons of tomato sauce on the cheese
and apply
Sprinkle over half of the amount of baked onion
Put a layer of eggplant on top again
Spread over half the amount of cheese
Spread half of the tomato sauce over the cheese
sprinkle with onions again
cover again with eggplants
Spread the rest of the cheese filling
and pour all the tomato sauce on top and spread
Sprinkle some yellow cheese on top
and drizzle a little olive oil
Baking in a very hot oven
180 degrees for about 40 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה