עוגיות אגוזים מהירות טבעוניות מבצק שמן פרווה, צמחוניVegan quick dough nut cookies וטבעוני מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ
English recipe listed below
החומרים לכ-40 עוגיות
החומרים מדודים בגרמים
או בכוסות חד פעמית
לשתייה קרה
כוס חד פעמית שווה ל -3/4
כוס מדידה אוניברסלית
לבצק
400 גרם קמח לבן מנופה
4 כוסות בחד פעמי
1 כוס שמן קנולה 150 גרם
2 שקיות סוכר וניל
1 כפית אבקת אפייה
2 כפות חומץ רגיל או מיץ לימון
1/2 כפית מלח
3/4 כוס מים רותחים 130 גרם
לערבב הכל ביחד לבצק רך ונוח
למלית אגוזים:
150 גרם אגוזי מלך קצוצים קטן
30 גרם צימוקים
1 כפית תמצית וניל
3 כפיות סוכר
1/4 כפית קינמון
לערבב הכל
אופן הכנת העוגיות
לקחת חצי בצק
לשים על שולחן עבודה מקומח
לרדד את הבצק דק ל -2 מ"מ עובי
לקרוץ עיגולים בקוטר של כ-7 ס"מ
לשים 1 כפית של אגוזים לשים על הבצק
ולקפל את הכיסן לשניים ולהדק היטב
את סגרירת השוליים
להניח על תבנית אפייה מרופדת בנייר
אפייה
כך להכין את הכל
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
כ-25 דקות עד אשר הבצק זהוב וקריספי
להוציא מהתנור ולפזר ישר אבקת סוכר.
The ingredients for about 40 cookies
The materials are measured in grams
or in disposable cups
for a cold drink
A disposable cup equals 3/4
Universal measuring cup
A gram of sifted white flour
4 glasses at once
1 cup canola oil
150 grams
2 bags of vanilla sugar
1 teaspoon baking powder
2 tablespoons of ordinary vinegar or lemon juice
1/2 teaspoon of salt
3/4 cup boiling water
130 grams
Mix everything together for a soft and comfortable dough
For the nut filling:
150 grams of small chopped walnuts
30 grams of raisins
1 teaspoon vanilla extract
3 teaspoons of sugar
1/4 teaspoon of cinnamon
mix everything
How to make the cookies
Take half the dough
Put on a floured work surface
Roll out the dough thinly to 2 mm thickness
Cut out circles with a diameter of about 7 cm
Put 1 teaspoon of nuts on the dough
and fold the pillow in half and fasten well
the closing of the margins
Place on a baking sheet
Lined with baking paper
This is how to prepare everything
Bake in a preheated oven for
-180 degrees
About 25 minutes until the dough is golden and crispy
Remove from the oven and sprinkle with powdered sugar.
תגובות
הוסף רשומת תגובה