החומרים
עוף רצוי טרי במשקל 1.5 ק"ג בערך
למשרה
3 כפות שמן זית
1 כף שטוחה 🍯 דבש
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
ומעט פלפל שחור
1/3 כפית תבלין גריל עוף
קצת עלי רוזמרין
וקצת טימין
1/4כפית מלח
לערבב הכל ולמרוח על העוף מלמעלה
ומלמטה
לשים גם בגוף העוף ענף רוזמרין
וקצת טימין
להניח על תבנית רשת לתנור
לשים בתחתית התבנית שתי כוסות מי ברז
להניח את העוף על הרשת
לאפות בתנור שחומם מראש לחום גבוה
220 מעלות לאפות עד שהעוף מזהיב
לאחר מכן להוריד טמפרטורה ל-180 מעלות
ולהמשיך לאפות
לא לייבש את העוף
סה"כ אפייה כוללת של 45-60 דקות
לפי הצורך
תגובות
הוסף רשומת תגובה