שניצל קריספי בטעם גריל בצל מעולה מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ







החומרים
כ-750 גרם חזה עוף פרוס לשניצל דק

לשים בצלחת אחת
1 ביצה
1 כפית מי ברז
1/4 כפית מלח
קורט פלפל שחור
לקשקש במזלג

לקחת שקית אחת 65 גרם ביסלי גריל או בצל
לשים בשקית סנדויץ ולחבוט עם מערוך או
פטיש שניצל עד לקבלת פירורי ביסלי קטנים

בצלחת השנייה לשים
את פירורי הביסלי
4 כפות שומשום
1.5 כוסות פירורי לחם
1/2 כפית גריל עוף
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
1/2   כפית מלח

לערבב הכל

לטבול את השניצל בביצה
ולאחר מכן בפירורי הלחם
ולהדק היטב

לחמם מחבת לשים 2 מ"מ שמן קנולה או חמניות
לטגן כ-5-4 דקות
לפי הצורך ולפי עובי השניצל

תגובות