פודינג לחם עם תוספות טעימות ומפנקות מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ





החומרים
חלה לא טרייה
או לחם לבן או בריוש
לחתוך אותה לפרוסות ולקוביות
לשים בקערה גדולה

בקערה שנייה לערבב
1 מיכל שמנת להקצפה 250 מי"ל
3/4 כוס סוכר מדוד בכוס פלסטיק -ניתן להוסיף
יותר סוכר
3-5 כוסות חלב מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית
מוסיפים חלב לפי הצורך כל כוס 170 גרם

3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
לערבב הכל
לשפוך על החלה
מוסיפים חופן צימוקים
חופן אגוזי מלך קצוצים
100 גרם שוקולד צ'יפס
מערבבים הכל בעזרת הידיים
צריך לקבל עיסה בוצית ולכן
הוספתי 5 כוסות חלב 
זה תלוי בגודל הלחם או החלה
להניח ל-10 דקות למנוחה

לאחר מכן לשמן תבנית 45×40 ס"מ
ליישר להמתין עוד 20 דקות כדי שהלחם יספוג את הנוזלים
לאחר מכן לפזר על החלה 2 כפיות סוכר מעורבבים
עם חצי כפית שטוחה קינמון
פיזרתי על הכל 30 גרם קוביות חמאה חתוכות קטן

לאפות ב-170 מעלות כ-30-35 דקות
ולהגיש חמים

תגובות