קציצות בשר עםבץ בורגול וירקות טעימות מהירות לכל המשפחה מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ




החומרים

לשים בורגול נקי בקערה
לשים עליו מים חמים שיכסו את הכל
לכסות עם ניילון נצמד ל-20 
דקות ולסנן


לשים בקערה
1 בצל גדול קצוץ דק
1 גזר בינוני מגורד על פומפיה גסה
1 כוס פיטרוזיליה קצוצה דק
500 גרם בשר טחון מה שיש
2 כפות שמן זית
1 כפית שטוחה מלח
קורט פלפל שחור
מעט פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית תבלין בהרט או כמון
1 ביצה
ולהוסיף 1.5 כוסות בורגול לאחר השרייה
מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה

לערבב היטב וללוש עם היידיים
לחמם מחבת פסים או טפלון לשים מעט שמן זית
ליצור קציצות מהודקות בעזרת ידיים מעט רטובות במים ולטגן כ-6 דקות



תגובות