דגים קריספיים מהירים בטעם גריל כמה טעים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ



החומרים כמה נתחים
של דג כמו בקלה או נסיכה,אפשר גם אמנון 
חתוכים לאצבעות או לנתחים

1 חבילה קטנה ביסלי בטעם גריל או בטעם המבורגר
לשים בשקית ניילון ולחבוט במערוך לפירורים קטנים

בצלחת אחת לשים
1 ביצה
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
1/4 כפית תבלין גריל עוף
לערבב הכל

בצלחת שנייה לשים
1.5 כוסות פירורי לחם
לשים את פירורי ביסלי גריל
1/2  כפית תבלין גריל
קורט פלפל שחור
1/4  כפית מלח
מעט פפריקה חריפה
1/4 כפית פפריקה מתוקה
לערבב הכל ביחד

לקחת את הדגים לטבול בביצה
ולאחר מכן לגלגל בפירורי הלחם היטב

להכין מחבת עם 1 מ"מ עם שמן קנולה
כשהשמן חם להניח את הדג ולטגן
כשתיים וחצי דקות מכל צד
לצבע זהוב ויפה

תגובות