מאפ'ינס גבינות וברוקולי מהיר וטעים יפה להגשה מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ





החומרים
ל-12 יחידות מדוד בכוס
פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
חבילה קטנה של ברוקולי בערך כשתי כוסות
להרתיח מים בסיר להוסיף כפית אחת מלח
להוסיף את הברוקולי
ולבשל כחמש שש דקות עד אשר
הברוקולי יותך רך אך נגיס
לסנן ולשתוף בימי ברז ולסנן
לקרר ולקצץ לקוביות גסות

לשים בקערה
1 בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 גביע קוטג'250 מי"ל
3 ביצים
3/4 כפית מלח
1/2 כוס חלב
30 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 כפות שמן זית
4 כפות קמח
1 כפית אבקת אפייה

לקישוט
כ-30 גרם גבינה מגורדת
מעט שמן זית לזילוף
מעט שקדים פרוסים

אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים כולל הברוקולי

מלבד חומרי הקישוט

לשמן בשמן זית תבניות סיליקון או אחרות
למזוג מהעיסה כמעט עד סוף גובה התבנית
על כל מאפ'ינס לפזר מעט גבינה צהובה
לזלף מעט שמן זית
לפזר מעט פרוסות שקדים
אפייה 170 מעלות כ25-30 דקות
עד שהמאפה זהוב ויציב.

תגובות